Arama sonuçları: *

1. LalaMüfik

bu bilgisayar Valorant kaldırır mı

sanmam oynayabileceğini
  2. LalaMüfik

Valorant düşük gpu kullanımı

beyler sistem imzamda ben bu sistemle aktif oyun içi max 200 görüyorum benchmarklarda 300 350 felan görüyor gpu kullanımı %30 cpu kullanımı %70 e felan çıkıyor en düşük ayarda oynuyorum ama ultrada da aynı sorunu yaşıyorum 110 fps felan düşüp günde bir de olsa 1 sn takılma oluyor sebebi nedir ve...
  3. LalaMüfik

cs go map yüklenirken masaüstüne atıyor

arkadaşımın kötü bir pc si var fakat cs de vs atarken 2 v 2 aim redline gibi haritaları açabilecek gücü var 40 fps o maplerde az kişiyle oynarsak veirr fakat oyunda map yüklenirken sonda masaüstüne atıyor hareket edebiliyor ateş edebiliyor fakat masaüstü gözüküyor ve alttan cs ye bassa bile hep...
  4. LalaMüfik

Nvidia 461.40 driver sorunu

güncellemeyi geç gördüm ve bugün indirdim sorunum şu ki artık nvidia denetim masasını kullanamıyorum ve digital vibrance ayarı benim için önemli bir ayar ne yapmam gerekiyor?
  5. LalaMüfik

Elektrik Gitmesi Sonucu Bilgisayara Zarar Verir Mi?

cv550 bir şey olmaz daha bugün gitti ama her gidişte arkadan kapat pc yi
  6. LalaMüfik

DRAM ışığı yanıyor. Fanlar vs. her şey aktif ama dram ışığı yanıyor.

bak kenarda sarı kablo var ucu boşta onu ekran kartına tak
  7. LalaMüfik

DRAM ışığı yanıyor. Fanlar vs. her şey aktif ama dram ışığı yanıyor.

öşdsöaşdas olum bu ne la güç girişi yok elektiriği bluetooth ile mi çekecek
  8. LalaMüfik

cyberpunk darboğaz sorunu

evet alacagım sonra sopiler yememek için bitirip alacaktım galiba optimize sorunu devam ediyor 1607778065 daha oynamam moralim bozuldu yakın bir zmaanda alacağım
  9. LalaMüfik

anlamadığım yeterli diye düşünüyordum işlemci
  10. LalaMüfik

ryzen 5 3500 işlemci galiba yetmiyor cyberpunku 6 çekirdeğide 100 90 arası çalısırken 1660s yüzde 68 çalısıp 68 derece kalıyor optimize sıfır
  11. LalaMüfik

Yeni Pcmde Fps Drop Yiyorum

kankam pc yeniden başlat dele basıl bios gir bios sürümünü öğren f60 değilse hemen güncelle nasıl güncellenir vidosu var izleyebilirsin
  12. LalaMüfik

Yeni Pcmde Fps Drop Yiyorum

bios güncelleme yapmamışşındır f60 geldi driver güncelmi windows güncelmi sıcaklıklar normalmi ?
  13. LalaMüfik

BİOS GÜNCELLEMESİ VE WİNDOWS

farketmiyor sanırım ben ilk windows kurdum sorun çıkmadı ama sende çıkmama garantisi yok sen ilk bios güncelle
  14. LalaMüfik

İtopyadan Kasa almayın !

arkadaşlar bilmiyorsunuz itopyadan kasa almayın diyorsunuz o işlemci ve ekran kartı ile 1080p oyun oynarsanız olacağı bu zaten itopya naptı? 1604865753 kardeşim cahilmisin işlemci ne kadar güçlü olursa düşük çözünürlükte o kadar darboğaz olur 4k da rahat besler 2 k da 1080p zorlar çok 2080...
  15. LalaMüfik

Discord da sohbet edecek varmı

geç oldu hatta klavye ses çıkarmasın diye tek tek yazıyorum babam uyanırsa gg yim
  16. LalaMüfik

PC KENDİ KENDİNE AÇILDI!

pc:ne ölmesi kardeşim bayılmışım ........
  17. LalaMüfik

Ryzen 5 3600'de GPU Var mı?

yok maalesf
  18. LalaMüfik

Sistem Nasıl önerir misiniz?

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-msi-rx570-armor-oc-4gb-875308321/detay...
  19. LalaMüfik

Bilgisayarım Call Of Duty Warzone'yi çalıştırır mı?

orta 40 fps oynarsın
  20. LalaMüfik

R7 240 VE XEON X3440 FPS SORUNU

pubg bende kasıyor doğal bence
Top Bottom