Çok bilemeyiz mallesef çünkü kart hakkında kesin bir bilgi yok şuan ama izletir bence.Şuanki ekran kartımi sattım ve 3060 ti in çıkışını bekliyorum sorum şu sadece ryzen 5 3600 ile bilgisayar çalışır mı oyun oynamaktan ziyade açılır da video falan izleyebilir miyim
yok maalesfŞuanki ekran kartımi sattım ve 3060 ti in çıkışını bekliyorum sorum şu sadece ryzen 5 3600 ile bilgisayar çalışır mı oyun oynamaktan ziyade açılır da video falan izleyebilir miyim
Ekran kartı olmadan nasıl izlesin??izleyebilirsin rahat ol ben de 1660 super alacağım biraz beklemedeyim şu esnada i5 4440 işlemci ile rahat takılıyorum
biliyorum çok darboğaz yapacak
İntelde grafik kartı var f lerde yok o yüzden izleyebiliyonizleyebilirsin rahat ol ben de 1660 super alacağım biraz beklemedeyim şu esnada i5 4440 işlemci ile rahat takılıyorum
biliyorum çok darboğaz yapacak
oyun açmayı deneme bence işlemciyi zorlama ama kesinlikle video felan izleyebilirsin
Şuanki ekran kartımi sattım ve 3060 ti in çıkışını bekliyorum sorum şu sadece ryzen 5 3600 ile bilgisayar çalışır mı oyun oynamaktan ziyade açılır da video falan izleyebilir miyim
bende de ekran kartı yok çatır çatır izliyorum 1080p 60 fps takılmıyor bileDahili ekran kartı yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ekran kartı olmadan nasıl izlesin??
bilmiyodum teşekkürlerİntelde grafik kartı var f lerde yok o yüzden izleyebiliyon
Çünkü intel işlemcilerin çoğunda dahili grafik birimi var.bende de ekran kartı yok çatır çatır izliyorum 1080p 60 fps takılmıyor bile
Alıntıyı görüntüle