Eski pcde benimde başıma gelmişti korkutucuBeyler az önce yatakta forumda takılıyordum lan fan sesi gelmeye başladı bir baktım BIOS ekranı geldi . Neden oldu acaba? Kimse bir şeye basmadi.
pc:ne ölmesi kardeşim bayılmışım ........Beyler az önce yatakta forumda takılıyordum lan fan sesi gelmeye başladı bir baktım BIOS ekranı geldi . Neden oldu acaba? Kimse bir şeye basmadi.
Beyler az önce yatakta forumda takılıyordum lan fan sesi gelmeye başladı bir baktım BIOS ekranı geldi . Neden oldu acaba? Kimse bir şeye basmadiaga mafya
aga kalk mafyaBeyler az önce yatakta forumda takılıyordum lan fan sesi gelmeye başladı bir baktım BIOS ekranı geldi . Neden oldu acaba? Kimse bir şeye basmadi.
Fişi çek rahat uyuŞimdi bir de gece klunca daha da kötü oldu . Kapattım umarim tekrar açılmaz.
Usta bilmiyoruz evde kimse var mı ?Beyler az önce yatakta forumda takılıyordum lan fan sesi gelmeye başladı bir baktım BIOS ekranı geldi . Neden oldu acaba? Kimse bir şeye basmadi.
Has*Benim televizyonum vardı öyle gecenin bi yarısı kendi kendine açılıyordu. Korku evi gibiydi
Çektim zaten. Birden fan sesj geldi bir ışık yandı anlatamam o korkuyu . İlk kez karşılaşıyorum virüs falan değildir inşFişi çek rahat uyu
Evde benim dısımda birileri var tabi. Ama odada tekimUsta bilmiyoruz evde kimse var mı ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Has*
Daha kötü kanka bianda tv sesinin gelmesi cok daha kötü..Benim televizyonum vardı öyle gecenin bi yarısı kendi kendine açılıyordu. Korku evi gibiydi
e ş-şey bu bana bir şeyi hatırlatıyorBenim televizyonum vardı öyle gecenin bi yarısı kendi kendine açılıyordu. Korku evi gibiydi
Çektim zaten. Birden fan sesj geldi bir ışık yandı anlatamam o korkuyu . İlk kez karşılaşıyorum virüs falan değildir inş
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evde benim dısımda birileri var tabi. Ama odada tekim