Eski pcde benimde başıma gelmişti korkutucuBeyler az önce yatakta forumda takılıyordum lan fan sesi gelmeye başladı bir baktım BIOS ekranı geldi. Neden oldu acaba? Kimse bir şeye basmadi.
pc:ne ölmesi kardeşim bayılmışım ........Beyler az önce yatakta forumda takılıyordum lan fan sesi gelmeye başladı bir baktım BIOS ekranı geldi. Neden oldu acaba? Kimse bir şeye basmadi.
Beyler az önce yatakta forumda takılıyordum lan fan sesi gelmeye başladı bir baktım BIOS ekranı geldi. Neden oldu acaba? Kimse bir şeye basmadiaga mafya
aga kalk mafyaBeyler az önce yatakta forumda takılıyordum lan fan sesi gelmeye başladı bir baktım BIOS ekranı geldi. Neden oldu acaba? Kimse bir şeye basmadi.
Fişi çek rahat uyuŞimdi bir de gece klunca daha da kötü oldu. Kapattım umarim tekrar açılmaz.
Usta bilmiyoruz evde kimse var mı ?Beyler az önce yatakta forumda takılıyordum lan fan sesi gelmeye başladı bir baktım BIOS ekranı geldi. Neden oldu acaba? Kimse bir şeye basmadi.
Has*Benim televizyonum vardı öyle gecenin bi yarısı kendi kendine açılıyordu. Korku evi gibiydi![]()
Çektim zaten. Birden fan sesj geldi bir ışık yandı anlatamam o korkuyuFişi çek rahat uyu
Evde benim dısımda birileri var tabi. Ama odada tekimUsta bilmiyoruz evde kimse var mı ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Has*![]()
Daha kötü kanka bianda tv sesinin gelmesi cok daha kötü..Benim televizyonum vardı öyle gecenin bi yarısı kendi kendine açılıyordu. Korku evi gibiydi![]()
e ş-şey bu bana bir şeyi hatırlatıyorBenim televizyonum vardı öyle gecenin bi yarısı kendi kendine açılıyordu. Korku evi gibiydi![]()
Çektim zaten. Birden fan sesj geldi bir ışık yandı anlatamam o korkuyu. İlk kez karşılaşıyorum virüs falan değildir inş
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Evde benim dısımda birileri var tabi. Ama odada tekim