Neler Yeni

PC RESET ATIYOR KENDİ KENDİNE

EmrCPR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
750
İsim
Emre
Arkadaşlar selam, bilgisayar bugün yaklaşık 14 15 saattir açık sabah saat 10'da pc ye ryzen master programı kullanarak curve optimizer ile oc yaptım. 14 15 saatir hiç problem yoktu. Tiktokta 2 kere canlı yayın yaptım ve canlı yayını durduktan sonra pc kendi kendine 5 dk sonra reset attı. 2 kere aynısı oldu. Sabahtan beri full yük altına da soktum hiç bir problem yok. Yayını kapattıktan 5 dk sonra reset attı nedendir acaba ? Tiktok live studio ile ilgili olabilir mi acaba ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
146
İsim
Celil Emre Danişmant
Instagram
celilemrednsmnt
Çok açık bir şekilde stabilite sağlayamamışsınız. Farklı ayarlar deneyin. Muhtemelen voltajı arttırmanız gerekir.

EmrCPR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
750
İsim
Emre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çok açık bir şekilde stabilite sağlayamamışsınız. Farklı ayarlar deneyin. Muhtemelen voltajı arttırmanız gerekir.
Ama sabahtan beri problem yok. Sadece daha yeni 2 defa tiktotka yayın açtım bf2042 oynadım. Youtube da yayın açtığım da bi problem olmamıştı. Oc dolayı mı acaba

Dahası  
Reaksiyon skoru
146
İsim
Celil Emre Danişmant
Instagram
celilemrednsmnt
Ama sabahtan beri problem yok. Sadece daha yeni 2 defa tiktotka yayın açtım bf2042 oynadım. Youtube da yayın açtığım da bi problem olmamıştı. Oc dolayı mı acaba
Prime95 testinden geçmediyse her an reset atabilir ve ne zaman olacağı belli olmaz.

Top Bottom