Arama sonuçları: *

1. L

Screen Recorder Önerisi

Hocam bu dediğinizi yaptım fakat eskiye dair bir kayıt yok ki, sadece tuşa bastıktan sonrasını kaydediyor.
  2. L

Screen Recorder Önerisi

Çok teşekkür ederim deneyip yazacağım tekrardan
  3. L

Screen Recorder Önerisi

Arkadaşlar merhabalar w10 için bir screen recorder arıyorum. Ekran kartım 6700xt. Fakat aradığım screen recorder geriye yönelik olmalı. Örneğin csde bir el aldım ace attım, bir tuşa tıklıyım ve son 2 dkyi vs. kaydetsin. Arkadaş geforce üzerinden buna benzer bir şey yapıyordu. Bunun gibi tek...
  4. L

Anakart satılırken dikkat edilmesi gerekenler

Arkadaşlar anakartım 1 yıldır boşta duruyor. Başka bir sisteme geçmiştim. Şimdi bu anakartı (b450m pro vdh max) bir arkadaşa satacağım. Fakat nedense içinde bir bilgim kalır mı vs. diye korktum. Buraya bir danışmak istedim. Herhangi bir şey yapmam gerekir mi? Şimdiden teşekkürler.
  5. L

W10 Telefonla Etkinleştirme

Arkadaşlar merhabalar lazımbana.comdan win10 pro kodu aldım. Kod geldi fakat üstüne şu videodakileri yapmam gerekiyormuş: Acaba bu telefonla etkinleştirmeyi yapsam bir sorun olur mu ? Bilgilerimi vs. çalabilirler mi ?
  6. L

valorant mavi ekran sorunu

Harddisk veya ssd, m2 ssd kullanıyorsan marka/modeli nedir? Aynen dostum toz girdiği için mavi ekran vermiş (!), valorant oynama nasıl bir mantık :)
  7. L

Asus Al Suite 3 yanlışlık varmı?

Konuyla alakasiz ama anakartiniz nedir acaba?
  8. L

Cooler Master FAN CONTROL SORUNU

M mb511’in uc modeli var. Birisi rgb birisi argb birisi ise kirmizi led’li. Aldiginiz kasanin linkini atarsaniz yardimci olabilirim. Kirmizi ledliyi aldiysaniz tek renk yanar sadece kirmizilarini modlayabilirsiniz diye biliyorum
  9. L

Driverlar hakkında (Ekran kartı, chipset)

Gamegaraj 1618176864 Sizce diğer paraçaları da halledebilir miyim?
  10. L

Driver pack gibi sitelere bulaşmam, hepsinin kendi sitesinden indiririm de hangi drivlerları kurmalıyım falan onu merak ettim ekran kartı ve chipset var benim bildiğim başka var mı
  11. L

Merhabalar şu şekilde bir sistem alacağım; -Ryzen 5 5600X - Asus Tuf B550M- Plus -Rx 6700XT -Kingston A2000 -Cooler master mwe bronze 750W -2*8 3000mhz ram Arkadaşlar bu sistemi alacağım fakat bazı sorularım var sizlere bilen arkadaşlar hepsini cevaplarsa cidden çok sevinirim; 1- Sistem büyük...
  12. L

Ryzen 3700x ve RX5700 Valorant Düşük CPU ve GPU kullanımı

Normal dostum valorant gpu ve cpuya yuk bindiren bir oyun degil. Soyle soyleyeyim ben rx 5700 r5 3600 ile %50 gpu %45-50 cpu kullanimlarinda geziyordum.
  13. L

İncehesaptan yeni aldığım sistemim açılmıyor

O nasil mantik benim gorumcemde de aynisi var diyerek bir yere varamazsin. Vatan hazir sistemlerin %70’inde rampage psu kullaniyor hem de diger sitelere gore en sz +600/700 Tl koyuyor. Dolayisiyla Vatan’dan kazik yemeye gerek yok.
  14. L

ryzen 3600x 2070s fps sorunu

16gb tek kanal ram mi? 2 çarpı 8 mi yoksa? Ayrıca fps'iniz gayet iyi gibi. Overclock ile sorununuz bir nebze çözülebilir. Çünkü o işlemci 2070S ile biraz da olsa darboğaz yapabiliyor.
  15. L

"Sinyal yok" deyip ekran gidiyor fakat pc çalışıyor.

Displayport'a geçene kadar aynı sorun bende de vardı ekran kararıyordu. Rx 5700'deydi bu sorun. Displayport'a geçme şansın varsa geç bence.
  16. L

"Sinyal yok" deyip ekran gidiyor fakat pc çalışıyor.

HDMI ile mi bağlısınız?
  17. L

GeForce Now İstikrarsız Bağlantı Sorunu

Yaklaşık aynı değerlerdeyim 50mbps internetim var 47 olarak alıyor, gecikmem 12 kare kaybım 0 fakat aynı olayları yaşıyorum. Türkiye'ye geldi göyya fakat yine de çok bozuk. 1080p ultra ayarlarda oynayamacaksak ne anlamı var ki=?
  18. L

Xbox series s mi PC mi?

Oynayabilirsin tabii ki ister dijital olarak ister kutulu oyun alabilirsin. Fakat sana onerim series s alirsan yanina xbox game pass al, boylece 100’den faz oyunu aylik 30 tl gibi bir fiyata oynayabiliyorsun.
  19. L

Xbox series s mi PC mi?

Bence o sistemle gunluk islerinizi halledebilirsiniz. Series s ise 3500-4000 arasina guzel indirimlerle bulunuyor. Series s daha mantikli.
  20. L

3600X 3060 a 1080p darboğaz yapar mı

Az yapar. Fakat bir miktar overclock ile sorun çözülür. Ayrıca AAA oyunlarda darboğaz oranı oldukça az olacaktır.
Top Bottom