Screen Recorder Önerisi

LastShot

80+ Silver
Reaksiyon skoru
3,292
Arkadaşlar merhabalar w10 için bir screen recorder arıyorum. Ekran kartım 6700xt. Fakat aradığım screen recorder geriye yönelik olmalı. Örneğin csde bir el aldım ace attım, bir tuşa tıklıyım ve son 2 dkyi vs. kaydetsin. Arkadaş geforce üzerinden buna benzer bir şey yapıyordu. Bunun gibi tek tuşla son 2dkmi vesaire kaydedebileceğim bir program varsa önerebilirseniz çok sevinirim.
Şimdiden teşekkürler hepinize.

Bu dediğiniz özellikler var mı bilmiyorum ama kayıt için OBS studio kullanabilirsiniz.

Radeon Software üzerinden yapabilirsin.
Ayarlar > kayıt ve yayın > görüntü tekrarı
Buradan birkaç ayarı yaparsın kısayol tuşlarına gidip görüntü tekrarı için kısayol atayabilirsin.
Varsayılan olarak ctrl+shift+s

Buradan birkaç ayarı yaparsın kısayol tuşlarına gidip görüntü tekrarı için kısayol atayabilirsin.
Çok teşekkür ederim deneyip yazacağım tekrardan

Bu programlar rami biraz sömürebiliyorlar ona göre.

Arkadaşlar merhabalar w10 için bir screen recorder arıyorum. Ekran kartım 6700xt. Fakat aradığım screen recorder geriye yönelik olmalı. Örneğin csde bir el aldım ace attım, bir tuşa tıklıyım ve son 2 dkyi vs. kaydetsin. Arkadaş geforce üzerinden buna benzer bir şey yapıyordu. Bunun gibi tek tuşla son 2dkmi vesaire kaydedebileceğim bir program varsa önerebilirseniz çok sevinirim.
Şimdiden teşekkürler hepinize.
Amd nin kendi drive i yapiyor zaten bunu

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam oyunda sadece killerinizi assistleriniz ölüm anlarınızı kaydeden programlar var örnek out played bu tarz programlara bakabilirsiniz

Hocam bu dediğinizi yaptım fakat eskiye dair bir kayıt yok ki, sadece tuşa bastıktan sonrasını kaydediyor.

Ekler

• Screenshot_9.png
    Screenshot_9.png
    150.4 KB · Hit: 41
Geri