Xbox Series S almak.Şuan ryzen 3 2200g’li bir pc var.Stokların düzelmesini beklemek mi mantıklı yoksa series s almak mı?
ben konsol işlerini çok bilmiyorum. series s alıp oyun alınca direk oynayabiliyor muyuz? ek bir şey yapmaam gerek var mıXbox Series S almak.
Bence o sistemle gunluk islerinizi halledebilirsiniz. Series s ise 3500-4000 arasina guzel indirimlerle bulunuyor. Series s daha mantikli.Şuan elimde ryzen 3 2200g’li bir pc var. Stokların düzelmesini beklemek mi mantıklı yoksa series s almak mı?
Oyunu da alman lazım.Xbox Gamepass alırsın ya da direk oyunun kendisini.ben konsol işlerini çok bilmiyorum. series s alıp oyun alınca direk oynayabiliyor muyuz? ek bir şey yapmaam gerek var mı
Oynayabilirsin tabii ki ister dijital olarak ister kutulu oyun alabilirsin.ben konsol işlerini çok bilmiyorum. series s alıp oyun alınca direk oynayabiliyor muyuz?
Maalesef online için "Gold Live" lazım. Xbox GamePass Ultimate alırsan yeterli oluyor.ben konsol işlerini çok bilmiyorum. series s alıp oyun alınca direk oynayabiliyor muyuz? ek bir şey yapmaam gerek var mı
Xbox Series S almak.
Bence o sistemle gunluk islerinizi halledebilirsiniz. Series s ise 3500-4000 arasina guzel indirimlerle bulunuyor. Series s daha mantikli.
Günlük işler için de kullanacaksan pc daha mantıklı.Sadece oyun için Xbox Series S al.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Oyunu da alman lazım.Xbox Gamepass alırsın ya da direk oyunun kendisini.
Oynayabilirsin tabii ki ister dijital olarak ister kutulu oyun alabilirsin.
Fakat sana onerim series s alirsan yanina xbox game pass al, boylece 100’den faz oyunu aylik 30 TL gibi bir fiyata oynayabiliyorsun.
Maalesef online için "Gold Live" lazım. Xbox GamePass Ultimate alırsan yeterli oluyor.
Xbox SS.
bence ne için kullanacağın burda tercih meselesine giriyor sırf oyunda series s ama diğer işlerinde varsa pc
Sana uyuyorsa Nintendo Switch'de bakabilirsin ama oyunlara sana hitap etmeyebilir.teşekkür ederim cevaplarınız için. series s almaya karar verdim.
Sence ps4 pro mu series s almak mı daha mantıklıMaalesef online için "Gold Live" lazım. Xbox GamePass Ultimate alırsan yeterli oluyor.