Xbox series s mi PC mi?

Fatih24

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
2,090
Şuan elimde ryzen 3 2200g’li bir pc var. Stokların düzelmesini beklemek mi mantıklı yoksa series s almak mı?

Şuan elimde ryzen 3 2200g’li bir pc var. Stokların düzelmesini beklemek mi mantıklı yoksa series s almak mı?
Bence o sistemle gunluk islerinizi halledebilirsiniz. Series s ise 3500-4000 arasina guzel indirimlerle bulunuyor. Series s daha mantikli.

Günlük işler için de kullanacaksan pc daha mantıklı.Sadece oyun için Xbox Series S al.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ben konsol işlerini çok bilmiyorum. series s alıp oyun alınca direk oynayabiliyor muyuz? ek bir şey yapmaam gerek var mı
Oyunu da alman lazım.Xbox Gamepass alırsın ya da direk oyunun kendisini.

ben konsol işlerini çok bilmiyorum. series s alıp oyun alınca direk oynayabiliyor muyuz?
Oynayabilirsin tabii ki ister dijital olarak ister kutulu oyun alabilirsin.
Fakat sana onerim series s alirsan yanina xbox game pass al, boylece 100’den faz oyunu aylik 30 tl gibi bir fiyata oynayabiliyorsun.

bence ne için kullanacağın burda tercih meselesine giriyor sırf oyunda series s ama diğer işlerinde varsa pc

Xbox Series S almak.

Bence o sistemle gunluk islerinizi halledebilirsiniz. Series s ise 3500-4000 arasina guzel indirimlerle bulunuyor. Series s daha mantikli.

Günlük işler için de kullanacaksan pc daha mantıklı.Sadece oyun için Xbox Series S al.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Oyunu da alman lazım.Xbox Gamepass alırsın ya da direk oyunun kendisini.

Oynayabilirsin tabii ki ister dijital olarak ister kutulu oyun alabilirsin.
Fakat sana onerim series s alirsan yanina xbox game pass al, boylece 100’den faz oyunu aylik 30 TL gibi bir fiyata oynayabiliyorsun.

Maalesef online için "Gold Live" lazım. Xbox GamePass Ultimate alırsan yeterli oluyor.

bence ne için kullanacağın burda tercih meselesine giriyor sırf oyunda series s ama diğer işlerinde varsa pc

teşekkür ederim cevaplarınız için. series s almaya karar verdim.

Bu piyasada xbox daha mantıklı, ekran kartları çok arttı dolar 8tl felan filan.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,205,927
Üyeler
192,831
Son üye
Eymen1719
Geri