Arama sonuçları: *

1. LenKys

Mining yapılan ekran kart ne kadar zarar görür?

1. minig bitti olmayacak bidaha ekran kartı ile 2. minig serisi derken 3000 serisi çıkarken minig patladı ve o kartlar minig serisi olarak geçiyor yani öyle deniyor 2 el kartların %90 minig kartı 3000 serisi 3. alırım minig yaparım diye kart alma dedim gibi minig kaltı artık ekran kartı ile
  2. LenKys

Mining yapılan ekran kart ne kadar zarar görür?

evet sadece sıcaklık değerleri daha yüksek olur örnek veriyorum alıcan kart hiç mining yapılmasa kartın ömrü 13 yıl olucaktı ama 1 yıllık mining ile kartın ömrü 10 veya 9 yıla düştü (sayılar örnektir net bir değer değil sadece örnek ortalma gibi düşün) minig kartı kullanan birisi olarak...
  3. LenKys

SIVI SOĞUTMA RGB NEDEN SÖNER ?

gammebooster ürünlerin birçoğunda driver yok ve internette seninle bu sorunu yaşayan birkaç kişi daha gördüm ve çözümleri yoktu bu markanın PSU ve kasasını kullanmıştım sıkıntılı bir marka genel olarak bendede kasa fanları selektör atıyordu rgbsi şimdi araştırırken hatırladım yani çözüm olarak...
  4. LenKys

sıvı soğutma marka model nedir
  5. LenKys

yazılımla alakalı olabilir msı mystic light indir orda çıkarsa ordan kontrol etmeye çalış eğer ilk seferde çıkmazsa rgb kabloları tak çıkar pc yeniden başlat 1715897548 rgb kontrolcü varmı görmedim ama varsa eğerki kabloların yerlerini değiştir kontrolcü üzerinde olan soketleri
  6. LenKys

Windows medya oynatıcı desteklenmeyen kodlama ayarları hatası

nasıl yapılıyor microsoft store güncell medya oynatıcı
  7. LenKys

Windows medya oynatıcı desteklenmeyen kodlama ayarları hatası

Bazı şarkılarda bu hatayı alıyorum orjinal cd eski bir albüm nasıl çözerim bu sorunu
  8. LenKys

cs2 kapanma sorunu--

ekran kartı ve işlemci sıcaklığından kaynaklı olabilir kullanılan depolama alanında sorun olabilir bunların hiçbirindde sorun yoksa CS2 bazı sistemlerde bunu yapıyor arkadaşımdada oluyor sistemi yeni nesil güncel denilebilir yeterli ama oyundan durduk yere atıyor yani oyun sorunlu
  9. LenKys

Arızalı Gskill rami sorun çıkaran Vektron teknik servis

Merhaba 21/04/2023 tarihinde n11 üzerin den Gamer Arenadan aldım G.Skill Trident Z Neo RGB F4-3600C16D-16GTZNC 16 GB (2x8) DDR4 3600 MHz CL16 Ram arızalandı ve sistemimi sürekli mavi ekran hatası vermeye başladı 06/03/2024 tarihinde Vektron yetkili servisi ile görüşüp rami kargo ile kendilerine...
  10. LenKys

Mavi Ekran Durduk yere mavi ekran alıyorum

hocam internetten araştırdımda gskıll türkiye servisinde bu tür durumlarda sorun çıkarıyormuş galiba vektron sitesinden seri numarası ile garanti sorguladımda çıkmıyor ramleri gamers_arena dan satın almıştım
  11. LenKys

windows test programı ile ilk 8+8 yaptım sorun çıkmadı diğer 8+8 ile pc bile zor açıldı 3 4 defa denedim sonrasında tek 8 olucak şekildde takıp sorun çıkaran rami tespit ettim ama bunu tamire yollamadan kendim hangi yöntemle düzeltebilirim işte silgi ile silmek felan gibi
  12. LenKys

Durduk yere oyun açmadan mavi ekran alıyorum win10 kullanıyordum cs2 oynarken donuyordu bi anda mavi ekran alıp yeniden başlatıyordu dedimki oynadım diğer oyunlarda mod vardı onlardandır virüslü Win11 kurdum bir hafta sorun çıkmadı ama dün sürekli mavi ekran hatası alamaya başladım Açılan...
  13. LenKys

Mavi Ekran Durduk yere mavi ekran yedim

hocam konu açamıyorum sürekli mavi ekrandan burdan yazıp hortlatıyorum konuyu kusura bakmasın kimse https://drive.google.com/drive/folders/1p1HeutDahxMn3ifYbNzxq8pB7AEXZ8XD
  14. LenKys

Burada pin olmak zorunda mı?

aynen işte sorun çıkabilir
  15. LenKys

Burada pin olmak zorunda mı?

bunhda yok sorun çıkaran olabilir
  16. LenKys

Çözüldü✓ Sıvı soğutmalı PC kurulumu 1500 TL ?

o paraya lisanslı windows felan kurmaları lazım sıvı soğutmanında yanında yedek suyunu felan vermeliler :D
  17. LenKys

Çözüldü✓ Sıvı soğutmalı PC kurulumu 1500 TL ?

ulan bunları ben hayrına yapıyorum yeni pc alan arkadaşlarıma 1500tl ne ya
  18. LenKys

Ekranda böyle bir çizgi çıktı

hocam bir yere çarptırdınızmı monitörü
Top Bottom