emre kara78
80+
Arkadaşlar sıvı soğutma hala çalışıyo ama rgb ışıkları yanmıyor.Nasıl düzeltebilirim
Yazılımını bulamadım.Gamebooster nitro 120 sanırım bu anakartımda Msı a520m pro.Ledler yanmış olabilir mi işlemci en fazla 57 derece gördü.Kontrol etme yazılımı kurulu mu?
Windows 10 dan 11 e geçtim driver ile alakalı olabilir miKontrol etme yazılımı kurulu mu?
Bilgisayarcıdan aldım 2 aydır düzgün çalışıyorduilk taktığında yanlış taktıysan yanmış olabilir
Kontrolcü yok msı mystick light da rgb seçenekleri çıkmıyor kabloları çıkar tak yaptım.Zaten bi cpu fan için pin var bide cpu power pini.Yani işlemci en fazla 58 dereceyi gördü 2 ayda.Rgb ledler yanmış olamaz sanırımyazılımla alakalı olabilir msı mystic light indir orda çıkarsa ordan kontrol etmeye çalış eğer ilk seferde çıkmazsa rgb kabloları tak çıkar pc yeniden başlat
Mesaj otomatik birleştirildi:
rgb kontrolcü varmı görmedim ama varsa eğerki kabloların yerlerini değiştir kontrolcü üzerinde olan soketleri
sıvı soğutma marka model nedirKontrolcü yok msı mystick light da rgb seçenekleri çıkmıyor kabloları çıkar tak yaptım.Zaten bi cpu fan için pin var bide cpu power pini.Yani işlemci en fazla 58 dereceyi gördü 2 ayda.Rgb ledler yanmış olamaz sanırım
Gamebooster nitro 120 olması gerekiyor.sıvı soğutma marka model nedir
Hocam çalıştı.Ben yanlışlıkla kapatmışım kasanın önündeki küçük tuşu reset tuşu sanmışım meğersem onun rgb ışığıymış.Kasayı istanbuldan aldığım yere boluya götürcektim bide yarın hey allahım heysıvı soğutma marka model nedir
sorun çözülmesine sevindim bu arada psu eğerki poowerboost ise ddeğiştir zamanında ben kullanmıştım birz sorunlu model ve ilersi için konuşuyorum yani sıvı soğutman çok iyi değil bi gün seni yolda bırakabilir imkanın oldu zaman değiştirmeye çalış daha iyi 240mm felanHocam çalıştı.Ben yanlışlıkla kapatmışım kasanın önündeki küçük tuşu reset tuşu sanmışım meğersem onun rgb ışığıymış.Kasayı istanbuldan aldığım yere boluya götürcektim bide yarın hey allahım heyAlıntıyı görüntüle