Neler Yeni

Ekranda böyle bir çizgi çıktı

Jakobiyan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Jakobiyan
Oyun oynarken durduk yere ekranda böyle bir şey çıktı, win + ctrl + shift + b bastım düzelmedi, kapattım açtım düzelmedi. Acaba sorun monitörde mi. Yeni aldım 5 ay bile olmadı daha garantiye mi göndersem.

Ekler

• IMG_20231210_030934.jpg
    1.2 MB · Hit: 150

Emre_kymk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,256
İsim
Ali Emre Kaymak
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar, oyun
Instagram
emrekymk_10
ekran kartı driverını güncellediysen geri almayı dene başka bi sürümü yüklemeyi özellikle amd kullanıyorsan (benzer bi hata ile karşılaştım). Windows beta güncellemelerini açtıysan onu da aynı şekilde geri al bende ekran mor olmuştu o betadan dolayı. Birde hepsinden önce kabloyu kontrol et. Hiçbirinde düzelmezse monitör gitmiş olabilir başka bi kablo ile mümkünse başka pcye takıp dene

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman
Oyun oynarken durduk yere ekranda böyle bir şey çıktı, win + ctrl + shift + b bastım düzelmedi, kapattım açtım düzelmedi. Acaba sorun monitörde mi. Yeni aldım 5 ay bile olmadı daha garantiye mi göndersem.
hocam bir yere çarptırdınızmı monitörü

Korvo.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Can Yavuz
Monitör ile alakalı değil. Korkarım ekran kartının vram'in de sorun var. Furmark gibi programlar ile ekran kartını bir süre testte tut. Ekranda buna benzer bozulmalar olursa ekran kartını garantiye göndermen gerekecek mecbur.

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,630
İsim
oğuzhan ege
Dp tak çıkart yaptın mı ben öyle çözmüştüm orda dalgalanmalar titreme oluyordu tak çıkar tak çıkar yapa yapa düzeldi.

yus4f

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Yusuf
yeni aldıysanız bir yetkili servisle görüşmenizde fayda var

Jakobiyan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Jakobiyan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bütün testleri yaptım. Başka bir bilgisayar ve monitörde denedik. Sorun Monitörde çıktı. Oyun oynarken bi anda gidince bnde ekran kartında veya driverda sandım ama değilmiş. İtopyadan almıştım bakalım neler olacak.

Top Bottom