Arama sonuçları: *

1. Leozin

çözünürlük değişmiyor

Ekran kartını görmüyor olabilir mi acaba? Ben driver güncellerken, sürücüyü sildiğimde böyle oluyor genelde çözünürlük
  2. Leozin

Darboğazı hafifletmek için ne yapabilirim?

Darboğaz ortadan kalksa bile fps baya düşük kalacaktır
  3. Leozin

Darboğazı hafifletmek için ne yapabilirim?

Ekran kartı darboğaz oranı az olsaydı çözünürlük yükseltme yetebilirdi ama neredeyse yarısını bile kullanamaz o işlemci ile. İşlemci yükseltmen şart
  4. Leozin

AMD DENETİM MASASI YOK

Güncellemeyi nasıl aldı ki o zaman
  5. Leozin

AMD DENETİM MASASI YOK

Aynı sorunu yaşıyorum ben de, güncelleme yapınca oldu nedense
  6. Leozin

Kasadan bip sesi geliyor

Arkadaşın bilgisayarını açmaya çalıştığımızda bip sesi geliyor görüntü gelmiyor. Ekran kartını çıkarıp taktığımızda görüntü aldık ama oyunlarda 5fps ve aygıt yöneticisine baktığımızda ekran kartının devredışı kaldığını gördük.
  7. Leozin

Mavi Ekran Bugün içerisinde birkaç kez mavi ekran.

Olabilir... Hızlı başlatmayı kapattım, chipset driver kurdum, şimdi beklemek kaldı bakalım. Ama kafama takılan haftalardır telefon interneti kullanıyorduk bir şey yoktu. 1702852121 Bu saatte sorunumla ilgilendiğin için de çok teşekkür ederim :)
  8. Leozin

Ben evde değilken abim PC'yi kapattığında pc kendini yeniden başlatmış. Hızlı başlatmayı kapatmak onu mu engeller? 1702851405 chipset driverını da kurdum.
  9. Leozin

Eve internet bağlanmadığı için telefondan idare ediyorum da, bayadır kullanıyordum şimdi neden yapası tuttu böyle? Bir de ekran kartımın yeni driver güncellemesi geldi de, int cok yemesin diye güncellemiyorum şu sıralar; intim az. :D
  10. Leozin

https://drive.google.com/file/d/1hI2R_eHijh7qR-FtTpdWlmF9n3anafZ7/view?usp=sharing Buyurun hocam 1702849507 Benim gördüğüm bu gece 2 defa oldu ama evde değilken de 3 defa olmuş sanırım toplam 5 tane vardı.
  11. Leozin

Bugün içerisinde birkaç kez mavi ekran yedim ama kodun fotoğrafını çekemedim, sorunu bilmiyorum. Minidump dosyasını nasıl paylaşabilirim?
  12. Leozin

Sistem çift ram ile açılmıyo

Eğer iki RAM de 1. slotta çalışıp 2. slotta çalışmıyorsa, ya slot bozuk ya da işlemci tarafından yana bir sıkıntı var derim. (Oğlum konu taa ne zaman acılmış önerilen konulardan girdim puu yedik uyarıyı... )
  13. Leozin

Çözüldü✓ DA-G9 Kasadaki Kırmızı Işık

aynı şeyi ben de yaşıyorum hiç takmamıştım kafama XD
  14. Leozin

Toplamaya çalıştığım PC güç almadı

Powersw, resetsw bağlantılarını anakarta taktın mı?
  15. Leozin

3 Uzun RAM hata sesi

Arkadaşlar yeni işlemci aldığımda BIOS falan sıfırlandı ve 2133MHz hızda sorunsuz şekilde bilgisayar açıldı. Görev Yöneticisi'nden RAM'leri görmüş mü diye baktığımda 1 RAM slotu kullanıldığı gözüküyor ve 16 GB RAM 8 GB olarak gözüküyor. Bilgisayarı tekrar başlatıp bu sefer hızlarını eski...
  16. Leozin

Çözüldü✓ bu değerler normal mi?

Ekran kartını kullanan oyunlarda deneyebilirsin onu sadece :kekw:
  17. Leozin

Çözüldü✓ bu değerler normal mi?

Lol'de pek bir şey test edemezsin :oops:
  18. Leozin

Çözüldü✓ .txt .rar gibi uzantıları kaldırma

Önceden yeni bir metin belgesi oluşturduğumda "Yeni Metin Belgesi" yazardı, şimdi ise sonuna .txt koyuyor. Bunu tekrar gizlemek istiyorum, dosyanın ismi gözüksün sadece ismini değişebileyim. Nasıl çözebilirim? 1674089623 Arama çubuğuna "Dosya Gezgini" yazıp, sol üstte: Dosya, giriş, paylaş...
  19. Leozin

açma düğmesine bastığımda bilgisayar çalışıyor fakat görüntü gelmiyor

Hiçbir açılış logosu gelmiyorsa farklı bir monitör ile dene :cry:
Top Bottom