Arama sonuçları: *

1. LocutuS

Bilgisayarı yeniden başlattım ve sesler gitti

Ses gelmiyor demenizden çalışmadığını anlıyorum. Güç kablolarının bağlantısı doğru mu?
  2. LocutuS

Fps drop sorunu neden olabilir(acil)?

Crystal disk info programıyla öğrenebilirsin. Fps drop sorununun harddisk sağlığından da kaynaklanabileceği hatırımda kalmış. Yanlışım varsa bilen arkadaşlar düzeltsin lütfen.
  3. LocutuS

Fps drop sorunu neden olabilir(acil)?

Harddisk sağlığı ne durumda?
  4. LocutuS

Masaüstü bilgisayarımın ekranı kendiliğinden gidip geliyor

Peki ekran siyahlaştığında monitörün açma kapama ışığı da sönüyor mu yoksa yanmaya devam mı ediyor? Başka bir hdmi kablosu deneme şansınız var mı?
  5. LocutuS

Masaüstü bilgisayarımın ekranı kendiliğinden gidip geliyor

Aradaki bağlantı kablosunu kontrol ettiniz mi?
  6. LocutuS

Ryzen 5600 - 6700xt 1080p darboğaz olur mu ?

Olmaz.
  7. LocutuS

Ekran kartım fazla mı ısınıyor Furmark Sonucum

Kasanın hava kışının iyi olması lazım. Bir de fanlarınızı ve kasanın içini en azından hava tutmak suretiyle temizleyin. Zaten ekran kartının ısınan bir model olduğunu belirtmiş arkadaşlar. Bir de dediğim hususlara dikkat etmezseniz sonuç kaçınılmaz görünüyor:
  8. LocutuS

Ekran kartım fazla mı ısınıyor Furmark Sonucum

Sıcaklık yüksek görünüyor. Kasanızın önü mesh yapıda ancak fanlar verimli çalışıyor mu? Kasanın hava sirkülasyonu nasıl? Yaşadığınız yerde hava sıcaklığı ne durumda?
  9. LocutuS

R7 5800 x rx 6750Xt kullanıyorum...

Güzel kardeşim bu kadar evham yapma. Sen en iyi oyun zevkini alabilmek için o parçalara para saydın. Artık keyfini çıkar :)
  10. LocutuS

Amd ryzen 5800x3d nin 70-80 derecelere ulaşıyor

Öncelikle işlemcinizi aldığınız sıvı soğutucu ile yeni mi kullanıyorsunuz? Eğer yeni kullanıyorsanız; bios'tan pompa ve fan ayarlarını yaptınız mı? Sıvı soğutucunun ilk bakışta çalışmayan bir aksamı var mı? Fazla yahut eksik macun mu koydunuz? Bunu kontrol edebilir misiniz? Bilgisayarı...
Top Bottom