Neler Yeni

Ekran kartım fazla mı ısınıyor Furmark Sonucum

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Yusuf Karaçöl
Kanka after burner kur fan speed var onu fule çek otommatiğe basıp çekmen lazım

LocutuS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
220
İsim
Ahmet Ahıskalı
Sıcaklık yüksek görünüyor. Kasanızın önü mesh yapıda ancak fanlar verimli çalışıyor mu? Kasanın hava sirkülasyonu nasıl? Yaşadığınız yerde hava sıcaklığı ne durumda?

bıraktım

80+ Bronze
Sıcaklık yüksek görünüyor. Kasanızın önü mesh yapıda ancak fanlar verimli çalışıyor mu? Kasanın hava sirkülasyonu nasıl? Yaşadığınız yerde hava sıcaklığı ne durumda?
antalya 32 derece kasanın önündeki fanları hiç söküp temizlemedim kirli bide kasa masanın kapalı bir bölümünde ondan iyi hava almıyor olabilir mi masanın üstünde tutsam daha iyi olur sanki
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kanka after burner kur fan speed var onu fule çek otommatiğe basıp çekmen lazım
bi zararı olur mu 3 dakika test için yüzde yüzde dönse statik elektrik veya fan kırılması gibi ses baya arttı fan sesi

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Yusuf Karaçöl
antalya 32 derece kasanın önündeki fanları hiç söküp temizlemedim kirli bide kasa masanın kapalı bir bölümünde ondan iyi hava almıyor olabilir mi masanın üstünde tutsam daha iyi olur sanki

bi zararı olur mu 3 dakika test için yüzde yüzde dönse statik elektrik veya fan kırılması gibi ses baya arttı fan sesi
Kanka normal sesin artması takılma gibi ses yoksa iyi ne kadar fark etti

LocutuS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
220
İsim
Ahmet Ahıskalı

Kasanın hava kışının iyi olması lazım. Bir de fanlarınızı ve kasanın içini en azından hava tutmak suretiyle temizleyin. Zaten ekran kartının ısınan bir model olduğunu belirtmiş arkadaşlar. Bir de dediğim hususlara dikkat etmezseniz sonuç kaçınılmaz görünüyor:

Mert.k

80+ Bronze
onları 3*4 hafta önce yapmıştım

fps olarak nasıl hocam bir de kasanın yan camını açıp yapıyım mı
Padleri değiştirmedin umarım

bıraktım

80+ Bronze
Kasanın hava kışının iyi olması lazım. Bir de fanlarınızı ve kasanın içini en azından hava tutmak suretiyle temizleyin. Zaten ekran kartının ısınan bir model olduğunu belirtmiş arkadaşlar. Bir de dediğim hususlara dikkat etmezseniz sonuç kaçınılmaz görünüyor:
genel de fazla yük binmiyor ekran kartına hem pek açmıyorum açarsam da lol filan giriyorum kolay kolay bşey olmaz heralde

Padleri değiştirmedin umarım
hayır üstünde toz kıl filan vardı onları aldım

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,206
İsim
Murat Orhan
Hocam buna yapabileceğin fazla bir şey yok asus tüf 16xx serilerinde kronik bir sorun bu. Kartı değiştirmek en iyisi

genel de fazla yük binmiyor ekran kartına hem pek açmıyorum açarsam da lol filan giriyorum kolay kolay bşey olmaz heralde

Buradaki arkadaşlar da anca verdikleri tavsiyeler ile 3 5 derece düşürürler ama o kart kronik sorunlu maalesef serin çalışmaz

Mert.k

80+ Bronze

Anladım hocam pedleri başka takarsanız sorun olabiliyor öyle bişey mi diye düşündüm de bu seri tuf kartlar sorunluydu baya şikayet alınca asus tüm sogutmalarini üst seviye tutmaya başladı sonrasında

bıraktım

80+ Bronze

Ekler

• furmark_000000.jpg
    furmark_000000.jpg
    302.9 KB · Hit: 13
Top Bottom