Alın sorun olursa garantiye gönderirsinizT6 Ultra alacağım ama işlemciye güvenemiyorum
@06ankaralı @DA-MD2 @Barış Yalçın @crazyreign @keremcnsz24 @Emirhandkee @RevDeisDou bunlar işlemci anakart ve psu dan anlayan herkes. Umarım aktif olduklarında sana yardım ederler.Etiketlerseniz çok sevinirim hocam.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam okumadınız galiba undervolt yaptım ama undervolt yaptığım halde blend testinde 10 dk da 100 derecey igördüm
Oyunlarda aman aman sıcak değil hatta normal diyebilirim ama şuan Core Performance Boost kapalı ama hala takılmalar devam ediyoroyunlarda kaç derece?
soğutucu alın. snowman t6 ultra öneririm kendim kullanıoyrum max 70-71 derece
Teşekkürler Hocam.@06ankaralı @DA-MD2 @Barış Yalçın @crazyreign @keremcnsz24 @Emirhandkee @RevDeisDou bunlar işlemci anakart ve psu dan anlayan herkes. Umarım aktif olduklarında sana yardım ederler.
Garantiye bugün göndereceğim göndermeden son kez size danışayım dedimAlın sorun olursa garantiye gönderirsiniz
işlemciye zarar gelmiş olabilir belki o kadar yüksek sıcaklıkta. garantiye yollayınOyunlarda aman aman sıcak değil hatta normal diyebilirim ama şuan Core Performance Boost kapalı ama hala takılmalar devam ediyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Teşekkürler Hocam.