Arama sonuçları: *

1. Margot Robbie

Fifa 22 oyuna girerken hata veriyor

Görev yöneticisine gir bak bi orada bir şeyler çalışıyor muhtemelen.
  2. Margot Robbie

Uzun sure acik kalan bilgisayar'a bie sey olur mu?

Bilgisayarın işi bu
  3. Margot Robbie

Bu sistem RDR2 kaldırır mı kaç fps verir ?

Medium da 60 FPS civarı alabilirsin.
  4. Margot Robbie

Uzun süre çalışan pc sorunu

Format at
  5. Margot Robbie

Bilgisayar 15.5 gün açık kalmış

mış mı
  6. Margot Robbie

bilgisayarım Hangi Oyunları Kaldırır?

2012'den önce çıkan oyunları rahat oynatır. COD 2 ve MW serisi, Mafia 2 falan filan yani erto
  7. Margot Robbie

#AyınÜrünleri 3 - RAKİPSİZ FİYATA OYUNCU EKİPMANLARI

Öneri verdik tatava yapma kes hayırlı bayramlar
  8. Margot Robbie

#AyınÜrünleri 3 - RAKİPSİZ FİYATA OYUNCU EKİPMANLARI

Gitmek istediğin şubeyi arayıp stok durumu hakkında bilgi almak istediğini söyleyebilirsin desem fazla mı zor olur?
  9. Margot Robbie

Red Dead Redemption 2 Türkçe

Mod sayılıyor büyük ihtmalle. Online'a girersin ancak bir gün ban yazısı ile karşılaşabilirsin. O yüzden hikayeyi oynadıktan sonra Online'a gir ya da Online' girmeden önce yamayı kaldırıp dosya doğrulaması yap.
  10. Margot Robbie

Red Dead Redemption 2 Türkçe

Sıkıntı olmaz, sadece online moda girme. Önerdiğim TR yamayı yapabilirsin. https://www.technopat.net/sosyal/konu/rdr-2-sorunsuz-tuerkce-yama-final-sueruem-nisan-2022.1597093/
  11. Margot Robbie

Monster Pusat V5 Mouse Takılıyor

Monster mouse'u sıfır alman bile hata, bir de ikinci el almışsın. Satın aldığın kişiyle iletişime geçip geri vermek istediğini söyle bence. O bütçede çok daha iyi mouselar var.
  12. Margot Robbie

Battlefield 5 Hakkında

Ben dönmedim.
  13. Margot Robbie

Battlefield 2042 önerisi

Kötü yanı yüksek sistem istemesi ve optimizasyon sıkıntısının olması. Ancak ben severek oynuyorum. Eğer sevmezsen aynı fiyata Bf1, Bf5 ve Bf4 içeren paketi al.
  14. Margot Robbie

Red Dead Redemption 2 hakkında bilgi

@Vsermet Bedavaya almışsın tebrik ederim. RDR 2 gibi bi şaheseri o fiyata alamazdım ben, saygısızlık olurdu.
  15. Margot Robbie

Profil fotoğrafınıza bakınca hangi oyun olduğu anlaşılıyor hocam. Elden Ring.
  16. Margot Robbie

Hayır dostum RDR Online almana gerek yok. RDR 2'yi aldın mı girersin Online'a zaten. RDR Online, hikaye kısmını oynamak istemeyip sadece Online oynamak isteyenler için çıkarıldı.
  17. Margot Robbie

Hayır, ayrıyeten RDR Online almana gerek yok. 1647248463 RDR 2'yi hep abartılı şekilde överim, bu da iyi bi övüş şekliymiş, öğrendiğim iyi oldu teşekkürler.
Top Bottom