Neler Yeni

Red Dead Redemption 2 hakkında bilgi

Mertdvrim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
796
İsim
Mert
arkadaşlar steam üzerinde şuan rdr2 indirimi var bekleyen arkadaşların kaçırmasın derim ben full paketini aldım ama steamda dolaşırken rdr2 online diye bir şey çıktı gta5'teki gibi oyunu alınca sana gelmiyor mu onlinesi ? ayrıyetten oda indirimde almam gerekiyor mu sizce online kitlesi iyi mi eğer gta5 gibi açık dünya onlinesiyse alıcam çünkü önerirmisinzz?

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,465
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Hayır, ayrıyeten RDR Online almana gerek yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu oyunu oynamadan önce şunu bil. Bittiğinde hiçbir oyun seni tatmin edememeye başlayacak
RDR 2'yi hep abartılı şekilde överim, bu da iyi bi övüş şekliymiş, öğrendiğim iyi oldu teşekkürler.

Mertdvrim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
796
İsim
Mert
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hayır, ayrıyeten RDR Online almana gerek yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:

RDR 2'yi hep abartılı şekilde överim, bu da iyi bi övüş şekliymiş, öğrendiğim iyi oldu teşekkürler.
peki kanka şimdi ben normal fiyatı 450 tl olan paketi aldım pek anlamıyorum steam işinden falan sistemimi bile yeni topladım zaten yeni yeni adape oluyorum içinde onlinesi varmı varsa neden onlinesi ayrıyetten çıktı steamda indirimli hocam eğer onlinesine girilmiyorsa alabilirim ve aldığım şey ne oluyor hocam diğer paketi ful paketi yani ne işe yarıyor

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,465
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
peki kanka şimdi ben normal fiyatı 450 TL olan paketi aldım pek anlamıyorum steam işinden falan sistemimi bile yeni topladım zaten yeni yeni adape oluyorum içinde onlinesi varmı varsa neden onlinesi ayrıyetten çıktı steamda indirimli hocam eğer onlinesine girilmiyorsa alabilirim ve aldığım şey ne oluyor hocam diğer paketi ful paketi yani ne işe yarıyor
Hayır dostum RDR Online almana gerek yok. RDR 2'yi aldın mı girersin Online'a zaten.
RDR Online, hikaye kısmını oynamak istemeyip sadece Online oynamak isteyenler için çıkarıldı.

Mertdvrim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
796
İsim
Mert
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hayır dostum RDR Online almana gerek yok. RDR 2'yi aldın mı girersin Online'a zaten.
RDR Online, hikaye kısmını oynamak istemeyip sadece Online oynamak isteyenler için çıkarıldı
RDR Online, hikaye kısmını oynamak istemeyip sadece Online oynamak isteyenler için çıkarıldı.
çok teşekkür ederim :))

KNOESS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
501
İsim
Burak Koç
Crack yapsak olmazmı ☹️

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

tedebbür ehli
Moderatör
En İyi Cevap
26
Bu oyunu oynamadan önce şunu bil. Bittiğinde hiçbir oyun seni tatmin edememeye başlayacak.
Gayet de eder. RDR 2, oldukça güzel bir oyun olsa da peşinden deliler gibi koşulacak bir oyun değil zannımca. Mükemmel grafikleri, harika oyun mekanikleri ve gerçekçiliği gibi unsurlardan dolayı öne çıkıyor. Hikaye olarak oldukça monoton, tahmin edilebilir ve belirli bir tempo üzerinde akan yavaş bir oyun. Vahşi Batı teması da bir noktadan sonra sıkabilir. Oyuncuyu evrene bağlayan, karakterleri benimsemesini sağlayan en önemli şey hikaye. Örneğin Witcher 3, RDR 2'den teknik olarak daha geride bir oyun. Asla bir RDR 2 kalitesine yaklaşamaz fakat sosyal medyada çok daha fazla Geralt ve Witcher hayranı görürsün. Çünkü hikayesi kaliteli. 100 saat RDR 2 oynadım. Ardından AC serilerinin son 3 oyununa ve Cyberpunk 2077'ye giriştim. Hepsinde de oldukça zevk aldım. Farklı hikayeler, farklı deneyimler.

Top Bottom