Cidden hikaye anlatımı ve yan görevler olarak aynı zamanda 1. Oyunda yaptığımız bir seçimin 3.oyunu etkilemesi gibi çok güzel olaylar var. Son oyunu crackli oynamıştım ve oyun sonunda şahesere saygı duyup Steam'den satın aldım ve 1,2,3. Oyunları yeniden oynamıştım. Hikayesinin bu kadar beni etkilediği bir oyuna denk gelmedim. The Witcher 3 ü kötü son ile bitirince bir hafta kendimi boşlukta hissetmiştim unutamıyorumGayet de eder. RDR 2, oldukça güzel bir oyun olsa da peşinden deliler gibi koşulacak bir oyun değil zannımca. Mükemmel grafikleri, harika oyun mekanikleri ve gerçekçiliği gibi unsurlardan dolayı öne çıkıyor. Hikaye olarak oldukça monoton, tahmin edilebilir ve belirli bir tempo üzerinde akan yavaş bir oyun. Vahşi Batı teması da bir noktadan sonra sıkabilir. Oyuncuyu evrene bağlayan, karakterleri benimsemesini sağlayan en önemli şey hikaye. Örneğin Witcher 3, RDR 2'den teknik olarak daha geride bir oyun. Asla bir RDR 2 kalitesine yaklaşamaz fakat çok sosyal medyada çok daha fazla Geralt ve Witcher hayranı görürsün. Çünkü hikayesi kaliteli. 100 saat RDR 2 oynadım. Ardından AC serilerinin son 3 oyununa ve Cyberpunk 2077'ye giriştim. Hepsinde de oldukça zevk aldım. Farklı hikayeler, farklı deneyimler.
Kişiye göre değişir. Ben cyberpunkdan 30 saatte sıkıldım rdr2 de 100 saatim oldu daha hiç sıkmadıGayet de eder. RDR 2, oldukça güzel bir oyun olsa da peşinden deliler gibi koşulacak bir oyun değil zannımca. Mükemmel grafikleri, harika oyun mekanikleri ve gerçekçiliği gibi unsurlardan dolayı öne çıkıyor. Hikaye olarak oldukça monoton, tahmin edilebilir ve belirli bir tempo üzerinde akan yavaş bir oyun. Vahşi Batı teması da bir noktadan sonra sıkabilir. Oyuncuyu evrene bağlayan, karakterleri benimsemesini sağlayan en önemli şey hikaye. Örneğin Witcher 3, RDR 2'den teknik olarak daha geride bir oyun. Asla bir RDR 2 kalitesine yaklaşamaz fakat sosyal medyada çok daha fazla Geralt ve Witcher hayranı görürsün. Çünkü hikayesi kaliteli. 100 saat RDR 2 oynadım. Ardından AC serilerinin son 3 oyununa ve Cyberpunk 2077'ye giriştim. Hepsinde de oldukça zevk aldım. Farklı hikayeler, farklı deneyimler.
Kişinin kendi zevklerine göre değişiyor cidden, wildwest seven birisi rdr2 ye bayılırken. Teknoloji ve geleceğe meraklı bir insan Cyberpunk ı favori oyunu seçer. Rdr2 bana göre daha chill bir oyun geliyor, kıyıya köşeye gidip avlanma balık tutma vb aktiviteler yapabiliyorsun sakin kafanın tadını çıkarıyorsun. The Witcher'da ise devamlı aksiyon,kasvet, gerilim, romantizm vb olması da oyuncuları ayrı çekiyordur.Kişiye göre değişir. Ben cyberpunkdan 30 saatte sıkıldım rdr2 de 100 saatim oldu daha hiç sıkmadı
Aynen ben mesela atı falan çok severim o yüzden keyif verdi. Bu arada cyberpunk hiç 2077 yılını hissettirmiyor 2030 deseler yine olmazmışKişinin kendi zevklerine göre değişiyor cidden, wildwest seven birisi rdr2 ye bayılırken. Teknoloji ve geleceğe meraklı bir insan Cyberpunk ı favori oyunu seçer. Rdr2 bana göre daha chill bir oyun geliyor, kıyıya köşeye gidip avlanma balık tutma vb aktiviteler yapabiliyorsun sakin kafanın tadını çıkarıyorsun. The Witcher'da ise devamlı aksiyon,kasvet, gerilim, romantizm vb olması da oyuncuları ayrı çekiyordur.