Tenda U18a Wi-Fi 6 Adaptör USB 3.0, AX1800 Çift Bantlı Wireless Adaptör, 1201Mbps 5GHz, 574Mbps 2.4GHz, Tak ve Çalıştır, MU-MIMO Teknolojisi, WPA3, Windows 10 Desteği, Siyah https://amzn.eu/d/cKBLwQ4
Şunu onerebiliirim.
Edge'nin açıklarından kolay kolay kartınız patlamaz yüksek ihtimal rat yemişsiniz. Birde istediğin kadar güvenlikli tarayıcı kullan sen dikkatli olmazsan o bile güvensiz hale gelir.
Bende de öyle demek ki servise göndereceğiz. Bugün Asus ile konuştum zaten yarın o zaman onarım planlar kargolarım sağolun hocam.
1686079430
Ama anlamadığım konu bu vakte kadar bir şey olmayıp şimdi neden oldu. Dün akşam bir cs atayım dedim pc açılmıyor.
5-6 defa format atmak zorunda kaldım sırf bunun yüzünden çünkü dünün yorgunluğu ile anlayamadım. Sabah güvenli modda sürücüyü kaldırınca düzeldi. Şimdi tekrardan kurmaya çalışayım.
Evet denedim. Driver kurarken ekran kararıyor ve hiçbir hareketi görmüyor fakat bilgisayar çalışıyor. Kabloları çıkartınca saniyeliğine görüntü gelip gidiyor.
2 gündür bu sorun ile uğraşıyorum. Sorun; windowsa AMD ekran kartı driveri kurunca mavi ekran+ srttrail.txt hatası aliyorum. Bende sürücüyü silerek en sonunda hallettim Windows'a giriyorum fakat driver guncellerken yine aynı sorunlarla karşılaşıyorum. Bunu nasıl halledebiliriz.
Amd Ryzen 5 5600
Asus Rog B550F
XPG D41 3200mhz cl16 X2
Rx6700xt
İlk olay dün öğlen çıktı. Bilgisayarı açtım Windows ekranı geldi ve stand-by moduna girdi direkt. Sonra hemen çözmeye çalıştım olmadı. Format attım sıra driver kurmaya gelince ekran kartı driveri sonrası bu sorun oluşuyor. Eski...