Arama sonuçları: *

1. MarsAndAress

Wifi+Bluetooth yeni nesil küçük dongle tavsiye edebilirmisiniz?

PCI soketler iyi oluyor hem ikiside tek cihazda hemde daha stabil oluyorlar zamanında 800tlye almıştım gayette memnunum
  2. MarsAndAress

Çözüldü✓ Masaüstü pc için wifi kartı

Tenda U18a Wi-Fi 6 Adaptör USB 3.0, AX1800 Çift Bantlı Wireless Adaptör, 1201Mbps 5GHz, 574Mbps 2.4GHz, Tak ve Çalıştır, MU-MIMO Teknolojisi, WPA3, Windows 10 Desteği, Siyah https://amzn.eu/d/cKBLwQ4 Şunu onerebiliirim.
  3. MarsAndAress

Çözüldü✓ Masaüstü pc için wifi kartı

Bütçe ne kadar benim önerim pci kart olur
  4. MarsAndAress

en güvenlikli tarayıcı

Edge'nin açıklarından kolay kolay kartınız patlamaz yüksek ihtimal rat yemişsiniz. Birde istediğin kadar güvenlikli tarayıcı kullan sen dikkatli olmazsan o bile güvensiz hale gelir.
  5. MarsAndAress

Xbox Game Pass ZAM YOLDA! Nasıl korunabiliriz?

Ben bugün 13 aylık aldım
  6. MarsAndAress

RX 6700xt driver güncelleme

Sorunu çözdüm monitörün ve pcnin güç kablosunu çıkartıp 10 dk bekleyince çözüldü. Aynı sorunu yaşayan arkadaşlar varsa deneyebilirsiniz.
  7. MarsAndAress

Yok uğraşmam zaten o kadar servis halletsin. Yarın konuşayım asusla
  8. MarsAndAress

Bende de öyle demek ki servise göndereceğiz. Bugün Asus ile konuştum zaten yarın o zaman onarım planlar kargolarım sağolun hocam. 1686079430 Ama anlamadığım konu bu vakte kadar bir şey olmayıp şimdi neden oldu. Dün akşam bir cs atayım dedim pc açılmıyor.
  9. MarsAndAress

Bir şey olursa güvenli mod+ddu bir şey yok o kadar ya
  10. MarsAndAress

Sorun bu hocalarım kurduktan sonra bu hale geliyor 1686078922 Ben hayatım boyunca iki defa yedim. Biri watch dogs 2 biri de uncharted başka yemedim.
  11. MarsAndAress

Ben hep guncelini kullanıyordum.
  12. MarsAndAress

5-6 defa format atmak zorunda kaldım sırf bunun yüzünden çünkü dünün yorgunluğu ile anlayamadım. Sabah güvenli modda sürücüyü kaldırınca düzeldi. Şimdi tekrardan kurmaya çalışayım.
  13. MarsAndAress

Evet denedim. Driver kurarken ekran kararıyor ve hiçbir hareketi görmüyor fakat bilgisayar çalışıyor. Kabloları çıkartınca saniyeliğine görüntü gelip gidiyor.
  14. MarsAndAress

2 gündür bu sorun ile uğraşıyorum. Sorun; windowsa AMD ekran kartı driveri kurunca mavi ekran+ srttrail.txt hatası aliyorum. Bende sürücüyü silerek en sonunda hallettim Windows'a giriyorum fakat driver guncellerken yine aynı sorunlarla karşılaşıyorum. Bunu nasıl halledebiliriz.
  15. MarsAndAress

Mavi ekran hatası alıyorum!

Bende de 5600 ve rx6700xt var. Format atıp driver kurmaya başlayınca sapıtıyor
  16. MarsAndAress

Biosu sıfırlayıp 3200mhz'e geri çektim şimdi tekrardan güvenli moddan driver silip yükledim yine gitti.
  17. MarsAndAress

Sistem özellikleri ne çünkü bende almaya başladım dün.
  18. MarsAndAress

Mavi Ekran Rx6700xt format sonrası driver kurulumunda çıkan sorun

İlk seferinde sildim. Eski sürüm driver kurunca yine aynı hatayı verdi. Sonrasinda format attım.
  19. MarsAndAress

Mavi Ekran Rx6700xt format sonrası driver kurulumunda çıkan sorun

Amd Ryzen 5 5600 Asus Rog B550F XPG D41 3200mhz cl16 X2 Rx6700xt İlk olay dün öğlen çıktı. Bilgisayarı açtım Windows ekranı geldi ve stand-by moduna girdi direkt. Sonra hemen çözmeye çalıştım olmadı. Format attım sıra driver kurmaya gelince ekran kartı driveri sonrası bu sorun oluşuyor. Eski...
Top Bottom