Neler Yeni

RX 6700xt driver güncelleme

Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
Jack Rose
İlgilendiği Kategoriler
Bilişim sistemleri, Siber Güvenlik, Network, Oyun, Bilgisayar, sunucular
2 gündür bu sorun ile uğraşıyorum. Sorun; windowsa AMD ekran kartı driveri kurunca mavi ekran+ srttrail.txt hatası aliyorum. Bende sürücüyü silerek en sonunda hallettim Windows'a giriyorum fakat driver guncellerken yine aynı sorunlarla karşılaşıyorum. Bunu nasıl halledebiliriz.

hocam sorunun ne olduğunu söylerseniz ona göre yardımcı olalım. ddu ile silip sıfırdan driver yüklemeyi denedinizmi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
Jack Rose
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam sorunun ne olduğunu söylerseniz ona göre yardımcı olalım. ddu ile silip sıfırdan driver yüklemeyi denedinizmi?
Evet denedim. Driver kurarken ekran kararıyor ve hiçbir hareketi görmüyor fakat bilgisayar çalışıyor. Kabloları çıkartınca saniyeliğine görüntü gelip gidiyor.

hocam kararma ile ilgili bir şey diyemem arızalanmış da olabilir ama ben size herzamanki yaptıgım temiz kurulumu yaziyim bir deneyin. Öncelikle windows güncellemelerini yapın hiçbirşey kalmayana kadar sonra ethernet kablosunu çekip güvenli moda girip ddu ile driverı temizleyin. sonra pc res atacak direk önceden indirdiğiniz son sürüm driverı kurulumuna baslayın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
Jack Rose
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam kararma ile ilgili bir şey diyemem arızalanmış da olabilir ama ben size herzamanki yaptıgım temiz kurulumu yaziyim bir deneyin. Öncelikle windows güncellemelerini yapın hiçbirşey kalmayana kadar sonra ethernet kablosunu çekip güvenli moda girip ddu ile driverı temizleyin. sonra pc res atacak direk önceden indirdiğiniz son sürüm driverı kurulumuna baslayın.
5-6 defa format atmak zorunda kaldım sırf bunun yüzünden çünkü dünün yorgunluğu ile anlayamadım. Sabah güvenli modda sürücüyü kaldırınca düzeldi. Şimdi tekrardan kurmaya çalışayım.

LogiMess

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,736
İsim
Gtx 1090Tİ
5-6 defa format atmak zorunda kaldım sırf bunun yüzünden çünkü dünün yorgunluğu ile anlayamadım. Sabah güvenli modda sürücüyü kaldırınca düzeldi. Şimdi tekrardan kurmaya çalışayım.
Durum nedir hocam?

UmutG48

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
281
İsim
Umut Göncü
2 gündür bu sorun ile uğraşıyorum. Sorun; windowsa AMD ekran kartı driveri kurunca mavi ekran+ srttrail.txt hatası aliyorum. Bende sürücüyü silerek en sonunda hallettim Windows'a giriyorum fakat driver guncellerken yine aynı sorunlarla karşılaşıyorum. Bunu nasıl halledebiliriz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Umarım bu yardımcı olur

Erdox

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
379
İsim
Erdoğan Aktaş
Aga konu dışı ama cevaplarsanız sevinirim..6700xt kullanıyorum 1 aydir güncelleme gelmiş sanırım indiriymii hiç anlamıyorum da

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,169
İsim
Furkan Görür
Hocam 6700xt için andrealin sürümünü kurdum sorunsuz

Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
Jack Rose
İlgilendiği Kategoriler
Aga konu dışı ama cevaplarsanız sevinirim..6700xt kullanıyorum 1 aydir güncelleme gelmiş sanırım indiriymii hiç anlamıyorum da
Ben hep guncelini kullanıyordum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
Jack Rose
İlgilendiği Kategoriler
Sorun bu hocalarım kurduktan sonra bu hale geliyor

Watman felan yermiyim diye korkuyorum anlamıyorum da aslinda
Ben hayatım boyunca iki defa yedim. Biri watch dogs 2 biri de uncharted başka yemedim.

Erdox

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
379
İsim
Erdoğan Aktaş
Sorun bu hocalarım kurduktan sonra bu hale geliyor

Ben hayatım boyunca iki defa yedim. Biri watch dogs 2 biri de uncharted başka yemedim.
Bana da güncelleme gelmiş indir yazıyor kaç gündür indirip indirmemekte elim ayağım titriyor

Top Bottom