Arama sonuçları: *

1. Mechanist

!!!! GTA 6 YENİ GÖRÜNTÜLER SIZDI !!!!

Türkçe dil desteği gelebilir belki %30-40 çünkü çok isteyen ve rockstara yazan var fakat pc'ye aynı anda gelir mi bilmiyorum belki o da olur çünkü GTA V çıktığında konsoldan oyun oynamak modaydı önce konsola çıkartmak mantıklıydı fakat bu zamanda artık PC daha çok moda o yüzden PC ye de erken...
  2. Mechanist

!!!! GTA 6 YENİ GÖRÜNTÜLER SIZDI !!!!

Oyun grafikleri zaten harika olacak onda hemfikiriz ben daha çok oyunun içindeki mekanikleri , etkinlikler vs merak ediyorum özellikle Online kısmını.
  3. Mechanist

Laptop kapalıyken çalışan soğutucu

Zannetmiyorum sonuçta ayarı kapattığınızda sistem gücü usb den kesiyor dolayısıyla çalışacağı bir güç olmaması lazım. fakat klavye mouse'un çalışmayıp onun çalışması da enteresan tabi.
  4. Mechanist

Laptop kapalıyken çalışan soğutucu

Genellikle, bilgisayarınız kapalı olsa bile USB aygıtları çalışmaya devam eder. Bu, BIOS ayarlarınızla ilgili bir durumdur. Notebookunuzun kullanım kılavuzunu incelemenizi ve BIOS ekranındaki ilgili ayarı kontrol etmenizi öneririm.
  5. Mechanist

Kedim Bilgisayarımın Üstüne İşedi

Tiplere bak ya :love: tabi ki kötü olmuş ama candan daha önemli değil tabi ki. bu arada iyice kurutup diğer arkadaşların da dediği önerileri yaparsan bence parçalarda bir sorun olmaz sıkıntısız çalışırlar zamanında işeme olmasa da sıvıyla ilgili deneyimlerim olmuştu teknolojide.
  6. Mechanist

Windows görev çubuğu sembolleri kendiliğinden yok oluyor çözüm yöntemini bilen var mı ?

Klasik olacak ama temizinden format atıp keyfine bak derim.
  7. Mechanist

bilgisayarım daha iyi olmasına ragmen daha az fps alıyorum

Kardeşim zaten 360hz monitor biraz abartı çünkü her oyunda sen 360hz zevkini yaşayamazsın keşke ortalamasını alıp öyle bir monitor alsaydın 240 yada 165 gibi daha çok işine yarardı böyle dediğin gibi boşuna almış gibi oldun.
  8. Mechanist

rgbleri nasıl aynı yerden kontrol edebilirim

Onların RGB kablolarını anakartına bağlaman lazım. bazen bağlı olmayabiliyorlar ben de öyle olmuştu kendim bağladım.
  9. Mechanist

bilgisayar tamirden sonra 1024x768 önerilende kaldı

Format attılarsa driverların eksik olabilir bende de bu durum yaşanmıştı driverları kurmayı dene.
  10. Mechanist

Görüntü maximumda olmasına rağmen çok kötü görünüyor

Hangi oyun bu Resident Evil 7 giriş kısmına benziyor.
  11. Mechanist

Windows 11 pro iyi mi?

Windows 11' şu an geçebilirsin ilk zamanlarda her ne kadar sorunlu denilirse de şu anda stabil çalışıyor.
  12. Mechanist

bilgisayar ekranı geç açılıyo

Al işte böylesiniz haksız olunca hemen zorunuza gidiyor ve velet velet hareketler yapıyorsunuz ah forumun yaş ortalaması keşke biraz artsa...
  13. Mechanist

bilgisayar ekranı geç açılıyo

Öyle bir şey yok lütfen bilmeden sallamayalım benim sistem de DDR5 üstelik laptop ama canavar gibi 20 saniye bile sürmüyor 10-15 saniyede açılıyor. 1711069382 hocam DDR5 le alakası yok benim sistem de DDR5 15 saniyede açılıyor siz @Byte kardeşimin dediği şeyleri yapmaya devam edin.
  14. Mechanist

En İyi Antivirüs Hangisidir

İyi olur bence
  15. Mechanist

En İyi Antivirüs Hangisidir

ben şu an Kaspersky kullanıyorum ücreti de gayet uygun şu an tavsiye ederim
  16. Mechanist

Gaming gen tr freedos mu getiriyor

Muhtemelen freedos gelir ama korkmanızı gerektirecek bir durum yok kurulum yaparsınız videoları izleyerek
  17. Mechanist

Sizce şuan bilgisayar almak mantıklı mı?

lazımsa işin varsa al tabii ki malum ekonomik şartlar ve fiyatlar ama yok lazım değil diyorsan bekle.
  18. Mechanist

Sanırım virüs yedim, nasıl silebilirim?

Malwarebytes uygulamasını kullanabilirsin.
  19. Mechanist

Sizce bu takasa girmelimiyim?

niye bu takası yapıyor adam onu merak ettim 🤔
  20. Mechanist

Bu Sıcaklıklar Anormal Değil mi?

O zaman baya fark eder ,tabi aniden 30 derece falan düşeceğini zannetmiyorum ama normal değerlerde gezeceğini tahmin ediyorum 70-80 aralığında.
Top Bottom