En İyi Antivirüs Hangisidir

Kaspersky daha çok övüldü hep onu söylediler sanırım onu alıcam. Hem onda seçme şansı sunuluyor kaç cihaz 1 yıl 2 yıl
Güncel olarak güvenlik acisindan fark yok denilebilir zaten. Avast premium 150tl 10cihaz ultimet 200tl 10cihaz 1 yıl

Yeni laptop aldım ve antivirüs satın almayı düşünüyorum kaspersky düşünüyorum ama sizden de öneri bekliyorum en iyisi sizce nedir. Flash bellek takıcam dosyaarı aktarmak için ama insanın içinde bi şüphe oluyor virüs var mı diye.
ben şu an Kaspersky kullanıyorum ücreti de gayet uygun şu an tavsiye ederim

Güncel olarak güvenlik acisindan fark yok denilebilir zaten. Avast premium 150tl 10cihaz ultimet 200tl 10cihaz 1 yıl
Kaspersky biraz daha pahalı ama içimden geçen kaspersky aslında. Bilgisayarla ilgili testleri bitiriyim bozuk olmadığıdan vs emin olayım o zaman alıcam. Önceki laptopta lisans aldım internetten boşa gitti para bozuk çıkınca laptop
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben şu an Kaspersky kullanıyorum ücreti de gayet uygun şu an tavsiye ederim
3 Cihaz 2 yıl almayı düşünüyorum. Laptop kendi telefonum kullanırım 1 tane de duruma göre bakarız

Kaspersky biraz daha pahalı ama içimden geçen kaspersky aslında. Bilgisayarla ilgili testleri bitiriyim bozuk olmadığıdan vs emin olayım o zaman alıcam. Önceki laptopta lisans aldım internetten boşa gitti para bozuk çıkınca laptop

3 Cihaz 2 yıl almayı düşünüyorum. Laptop kendi telefonum kullanırım 1 tane de duruma göre bakarız
İyi olur bence

windows güvenlik duvarı
Bilgisayara virüs bulaşırsa Windows güvenlik duvarı devre dışı kalıyor ve bilgisayar tamamen savunmasız kalıyor ekstra şart.

Avast kaspersky a kıyasla bilgisayarı net bir şekilde daha fazla yavaşlatıyor ve benim gözümde avastın ta kendisi virüs bilgisayardan adam akıllı silinmiyor

Avast ve Avg verileri gizlemediği için ceza yedi ve bu konuda foruma konu da açtım.

Bence kaspersky / malwarebytes / hitmanpro sizi bir süre idare eder.

Yeni laptop aldım ve antivirüs satın almayı düşünüyorum kaspersky düşünüyorum ama sizden de öneri bekliyorum en iyisi sizce nedir. Flash bellek takıcam dosyaarı aktarmak için ama insanın içinde bi şüphe oluyor virüs var mı diye.
kaspersky

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,565
Üyeler
183,855
Son üye
CrawS
Geri