Neler Yeni

En İyi Antivirüs Hangisidir

eneskaya6

80+ Silver
Kaspersky daha çok övüldü hep onu söylediler sanırım onu alıcam. Hem onda seçme şansı sunuluyor kaç cihaz 1 yıl 2 yıl
Güncel olarak güvenlik acisindan fark yok denilebilir zaten. Avast premium 150tl 10cihaz ultimet 200tl 10cihaz 1 yıl

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,461
İsim
Sarp Yılmaz
Yeni laptop aldım ve antivirüs satın almayı düşünüyorum kaspersky düşünüyorum ama sizden de öneri bekliyorum en iyisi sizce nedir. Flash bellek takıcam dosyaarı aktarmak için ama insanın içinde bi şüphe oluyor virüs var mı diye.
ben şu an Kaspersky kullanıyorum ücreti de gayet uygun şu an tavsiye ederim

DESMOND

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
199
İsim
Cüneyt Tavşanoğlu
Güncel olarak güvenlik acisindan fark yok denilebilir zaten. Avast premium 150tl 10cihaz ultimet 200tl 10cihaz 1 yıl
Kaspersky biraz daha pahalı ama içimden geçen kaspersky aslında. Bilgisayarla ilgili testleri bitiriyim bozuk olmadığıdan vs emin olayım o zaman alıcam. Önceki laptopta lisans aldım internetten boşa gitti para bozuk çıkınca laptop
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben şu an Kaspersky kullanıyorum ücreti de gayet uygun şu an tavsiye ederim
3 Cihaz 2 yıl almayı düşünüyorum. Laptop kendi telefonum kullanırım 1 tane de duruma göre bakarız

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,461
İsim
Sarp Yılmaz
Kaspersky biraz daha pahalı ama içimden geçen kaspersky aslında. Bilgisayarla ilgili testleri bitiriyim bozuk olmadığıdan vs emin olayım o zaman alıcam. Önceki laptopta lisans aldım internetten boşa gitti para bozuk çıkınca laptop

3 Cihaz 2 yıl almayı düşünüyorum. Laptop kendi telefonum kullanırım 1 tane de duruma göre bakarız
İyi olur bence

johan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,557
İsim
ismail
windows güvenlik duvarı

Oriencc

80+ Bronze
windows güvenlik duvarı
Bilgisayara virüs bulaşırsa Windows güvenlik duvarı devre dışı kalıyor ve bilgisayar tamamen savunmasız kalıyor ekstra şart.

Avast kaspersky a kıyasla bilgisayarı net bir şekilde daha fazla yavaşlatıyor ve benim gözümde avastın ta kendisi virüs bilgisayardan adam akıllı silinmiyor

ReadyorNot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
351
İsim
An10im1i
Avast ve Avg verileri gizlemediği için ceza yedi ve bu konuda foruma konu da açtım.

Bence kaspersky / malwarebytes / hitmanpro sizi bir süre idare eder.

dr.luciano

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
871
İsim
Dr Luciano
Yeni laptop aldım ve antivirüs satın almayı düşünüyorum kaspersky düşünüyorum ama sizden de öneri bekliyorum en iyisi sizce nedir. Flash bellek takıcam dosyaarı aktarmak için ama insanın içinde bi şüphe oluyor virüs var mı diye.
kaspersky

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,013,794
Üyeler
160,604
Son üye
erennertrkk
Top Bottom