Güncel olarak güvenlik acisindan fark yok denilebilir zaten. Avast premium 150tl 10cihaz ultimet 200tl 10cihaz 1 yılKaspersky daha çok övüldü hep onu söylediler sanırım onu alıcam. Hem onda seçme şansı sunuluyor kaç cihaz 1 yıl 2 yıl
Güncel olarak güvenlik acisindan fark yok denilebilir zaten. Avast premium 150tl 10cihaz ultimet 200tl 10cihaz 1 yılKaspersky daha çok övüldü hep onu söylediler sanırım onu alıcam. Hem onda seçme şansı sunuluyor kaç cihaz 1 yıl 2 yıl
ben şu an Kaspersky kullanıyorum ücreti de gayet uygun şu an tavsiye ederimYeni laptop aldım ve antivirüs satın almayı düşünüyorum kaspersky düşünüyorum ama sizden de öneri bekliyorum en iyisi sizce nedir. Flash bellek takıcam dosyaarı aktarmak için ama insanın içinde bi şüphe oluyor virüs var mı diye.
Kaspersky biraz daha pahalı ama içimden geçen kaspersky aslında. Bilgisayarla ilgili testleri bitiriyim bozuk olmadığıdan vs emin olayım o zaman alıcam. Önceki laptopta lisans aldım internetten boşa gitti para bozuk çıkınca laptopGüncel olarak güvenlik acisindan fark yok denilebilir zaten. Avast premium 150tl 10cihaz ultimet 200tl 10cihaz 1 yıl
3 Cihaz 2 yıl almayı düşünüyorum. Laptop kendi telefonum kullanırım 1 tane de duruma göre bakarızben şu an Kaspersky kullanıyorum ücreti de gayet uygun şu an tavsiye ederim
İyi olur benceKaspersky biraz daha pahalı ama içimden geçen kaspersky aslında. Bilgisayarla ilgili testleri bitiriyim bozuk olmadığıdan vs emin olayım o zaman alıcam. Önceki laptopta lisans aldım internetten boşa gitti para bozuk çıkınca laptop
Mesaj otomatik birleştirildi:
3 Cihaz 2 yıl almayı düşünüyorum. Laptop kendi telefonum kullanırım 1 tane de duruma göre bakarız
Bilgisayara virüs bulaşırsa Windows güvenlik duvarı devre dışı kalıyor ve bilgisayar tamamen savunmasız kalıyor ekstra şart.windows güvenlik duvarı
Avast kaspersky a kıyasla bilgisayarı net bir şekilde daha fazla yavaşlatıyor ve benim gözümde avastın ta kendisi virüs bilgisayardan adam akıllı silinmiyorGüncel olarak güvenlik acisindan fark yok denilebilir zaten. Avast premium 150tl 10cihaz ultimet 200tl 10cihaz 1 yıl
kasperskyYeni laptop aldım ve antivirüs satın almayı düşünüyorum kaspersky düşünüyorum ama sizden de öneri bekliyorum en iyisi sizce nedir. Flash bellek takıcam dosyaarı aktarmak için ama insanın içinde bi şüphe oluyor virüs var mı diye.