Rtx 2060 super için en iyi Nvidia Driveri hangisidir

Bate

80+
Reaksiyon skoru
17
Arkadaşlar selam, bildiğiniz üzere Nvidia Game Ready sürücülerin de bazi sürücüler diğer sürücülere göre daha az fps drop, daha iyi performans stabilite falan veriyor. Herkesin ağzından başka bir driver çıkıyor ama birbirinden alakasız driverlar oluyor. (537.58 566.44 gibi) Sizce 2060super için yada genel olarak en iyi driver hangisidir?

bence en iyi driver en son çıkan driverdir amd mi bu ? driver driver gezicem

Amd cilerde tam tersini diyor hocam
kendi davalarını savunuyorlar ama göre göre beyaza siyah görünmez bu forumda nerdeyse 50 bin mesaj atıp ölümüne amd savunanlar var bi driver güncellemesi gelmiş amd ye 150 fps fark atıyormuş falan

577 sürümü kullan 580 sorunlu fps düşmüştü sistemde tek ben değil baya kişi yaşadı

577 sürümü kullan 580 sorunlu fps düşmüştü sistemde tek ben değil baya kişi yaşadı
537.58 nasıldır hocam sizce
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kendi davalarını savunuyorlar ama göre göre beyaza siyah görünmez bu forumda nerdeyse 50 bin mesaj atıp ölümüne amd savunanlar var bi driver güncellemesi gelmiş amd ye 150 fps fark atıyormuş falan
Hocam nette 537.58 driverini performans ve stabilite açısından çok övüyorlar ama arma reforger da ben biraz ani droplar hissettim sizce nasıl yada öneriniz varmı

Son düzenleme:

Hocam nette 537.58 driverini performans ve stabilite açısından çok övüyorlar ama arma reforger da ben biraz ani droplar hissettim sizce nasıl yada öneriniz varmı
ben drop yemiyorum şu sistemle bi zahmet yemiyim

Çok eski yeni çıkan oyunlarda uyumsuzluk yapabilir yada yaratmayabilir 560 sürümü kullan güzel çalışıyorlardı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,940
Üyeler
183,192
Son üye
aslanabey
Geri