Arama sonuçları: *

1. Mehmet Akif

RYZEN APU SİSTEME GEÇİŞ YAPACAĞIM

Ozaman mantıklı şimdiden hayırlı olsun.
  2. Mehmet Akif

RYZEN APU SİSTEME GEÇİŞ YAPACAĞIM

Arkadaşın dediği gb b350 en az kullanmanız önemli. Dost acı söyler direk soyliyim. Apu sistem şuanda sana ne kadar mantıklı gelsede Vega 8 GTX 750 gücünden daha düşük. Seni oynadığın oyunlarda tatmin eder . Ama o sisteme ilerde takicagin kart rx 570 geçmez darboğaz olur. Rx 570 bu yılı oyunlarda...
  3. Mehmet Akif

AM3 Sistemi Upgrade Etmek Mantıklı Mı?

Reis bende X4 955 oc 4.0ghz Am 3 Ekran kartım GTX 760= GTX 1050 Ram 12 gb Ama oyunlarda 2020 yılında tıkandı kaldı sistemi upgrade etmen sadece bu yıllara kadar olan oyunları daha yüksek ayarda oynamani sağlar ben bu sistemi en son 2 sene önce ekran kartı değiştirerek upgrade ettim dahada etmem...
  4. Mehmet Akif

İ3 10100F rx570 valorant düşük fps

Ekran kartı farklıdır Single kit farkı da olabilir
  5. Mehmet Akif

LAN kablosu alacağım nelere dikkat etmeliyim

Gördüğünü al sıkıntı olmaz bence
  6. Mehmet Akif

orta derece bir sitemim var...

Kaldırması lazım birde dost acı söyler Rx550 giriş seviyesi ekran kartı bende gtx760 var 7 sene oldu yaklaşık rx 560 tam yüzde 20 daha fazla performansı veriyor. Bütçeniz varsa rx550 yi satıp ikinci el temiz rx 580 almanız. Beklediginizden daha çok fark olucaktir
  7. Mehmet Akif

orta derece bir sitemim var...

1080p high ayarlardan 30 FPS alıyor (hafif kasma girebilir) Ayarlarınız nedir ?
  8. Mehmet Akif

Rtx3070 8 gb Vram yeterli mi

Yayinda sıkıntı yok reis AutoCAD , Abode pro gibi programlarda Render alırken CUDA + işlemci kullanıyor . Aynısı AMD de de.var lakin gelistirilmedi AMD driverlari 2021 adranalin oyun odaklı . Ama çok etkilemez sende haklısın
  9. Mehmet Akif

Bu tek hesap Aslında ilklerdenim lakin bayadır girmiyorum. En son ilk 5 idim . 1611007931 5700xt gb bir durum olmadı . Rtx 3070 in avantajları CUDA çekirdeği bazı Render programlarında çok etkiliyor . DLss FPS uçuruyor
  10. Mehmet Akif

Bakalım stocklar düzelsin rtx 3070 sistem fiyatına 6800xt sistem toplanacak nerdeyse ah şu bitcoinciler sömürdü piyasayı
  11. Mehmet Akif

12 gb olsa tadından yenmezdi
  12. Mehmet Akif

İşte aradığım cevap buydu teşekkürler
  13. Mehmet Akif

Bende şuanda GTX 760 var ve sistemi kuzenime toplayacağım adamsın
  14. Mehmet Akif

1080p de 6 yıldan fazla götürmesini beklediğim bu kart . İlerleyen yıllarda Vram yetmemesine bağlı performans kaybı yaşar mı ? Rx 6800 16 gb Vram ile geliyor
  15. Mehmet Akif

Monitör FPS fark ettirir mi

O olay şöyle senin PC in 200 FPS de alsa sen 75 fps gb göreceksiniz
  16. Mehmet Akif

Unarch dll hatası

Oyun yüklerken karşıma çıkıyor Windows defenderi kapattım Sanal bellek oluşturdum Unarch dll dosyası indirip sisteme attım Gine olmadı Yardımcı olursanız sevinirim
  17. Mehmet Akif

Amd radeon software adrenalin boost seçeneği

Hayır ama performansı azda olsa artacaktır
  18. Mehmet Akif

Teknobiyotik P1 2020 Sorunlu Diyorlar Doğru mu?

Tamamdır. Hepinize teşekkür ediyorum
  19. Mehmet Akif

Teknobiyotik P1 2020 Sorunlu Diyorlar Doğru mu?

https://www.teknobiyotik.com/teknobiyotik-p1-2020-version-oyuncu-bilgisayari.html
Top Bottom