The Last Dragonborn
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 18
rx 6800 al derim onun yerine
Bakalım stocklar düzelsin rtx 3070 sistem fiyatına 6800xt sistem toplanacak nerdeyse ah şu bitcoinciler sömürdü piyasayıRTX açmayacaksan DLSS' in çok az önemi kalıyor çünkü darboğaz giriyor genelde. 6800' ü daha ucuz bulursan kap VRAM derdin olmaz. Kafan eserse OC performansı da var.
Senin eski kullanıcı adın neydi?Yeterli fakat daha fazla çinkitityatlı modelleri beklerdim. 1080P/2K'da yine yüksek performans veriyor özellikle oyun DLSS destekliyorsa düşünmeye bile gerek yok.
RX 6800 6800 XT 6900 XT kullananların hiç birinde şuana kadar driver sorunu olmadı ki NVIDIA şuan driver sorunlarıyla uğraşıyor.Yıl 2021 ve ben gtx 750 ti 2 GB kullanıyorum.
Anlatmaya gerek yok okuyorsun.
Şaka bir yana 8 GB ideal olucaktır diye düşünüyorum ha bide yeni rx serisine bulaşma derim driver sorunları vs oluyor amd kart çıktıktan min 8-10 ay sonra alınırki stabil olsun.
Bu tek hesapSenin eski kullanıcı adın neydi?
5700xt gb bir durum olmadı .RX 6800 6800 XT 6900 XT kullananların hiç birinde şuana kadar driver sorunu olmadı ki NVIDIA şuan driver sorunlarıyla uğraşıyor.
NVIDIA fanboyluğu yapmaya gerek yok. Yayın yapacak adam bilir bunları büyük ihtimalle. RX 6800 XT RTX 3070'i yok ediyorBu tek hesap
Aslında ilklerdenim lakin bayadır girmiyorum. En son ilk 5 idim .
Mesaj otomatik birleştirildi:
5700xt gb bir durum olmadı .
Rtx 3070 in avantajları CUDA çekirdeği bazı Render programlarında çok etkiliyor . DLss FPS uçuruyor
Yayinda sıkıntı yok reis AutoCAD , Abode pro gibi programlarda Render alırken CUDA + işlemci kullanıyor . Aynısı AMD de de.var lakin gelistirilmedi AMD driverlari 2021 adranalin oyun odaklı . Ama çok etkilemez sende haklısınNVIDIA fanboyluğu yapmaya gerek yok. Yayın yapacak adam bilir bunları büyük ihtimalle. RX 6800 XT RTX 3070'i yok ediyor
Ultra performans modunda falan biraz darboğaz giriyor. Kalite modunda en ağır oyunlarda bile besliyor genelde daha kaliteli görüntü ve çok daha yüksek FPS ile. Ultra performans modu falan zaten FPS düşükse açılır.RTX açmayacaksan DLSS' in çok az önemi kalıyor çünkü darboğaz giriyor genelde.
8-10 yıl yeter1080p de 6 yıldan fazla götürmesini beklediğim bu kart . İlerleyen yıllarda Vram yetmemesine bağlı performans kaybı yaşar mı ?
Rx 6800 16 gb Vram ile geliyor