Arama sonuçları: *

1. Meter90ss

Win10 vs Win11 sizce hangisi?

her oyunda windows 11 desteği yok ya da sürücüler stabil olmuyor. en basiti hp victus laptopların çoğunda win 11 ile ekstra discord vb. kullanmak eziyet durumunda. keza bilgisayarda da oyuna girip çıkarken sesler karışabiliyor. (her pcde her kombinasyonda olan durumlar değiller ama tam destek...
  2. Meter90ss

Win10 vs Win11 sizce hangisi?

Son nesilde, intel 13 & 14 işlemci, amd 7xxx vb keza yine laptopta da win 11 zorunlu gibi. Ama eski bir sisteminiz varsa örnek intel 12xxx ve aşağısı , amd 5xxx ve aşağısı win 10 gayet iyi. Win 11 diğerlerinde zorunlu gibi çünkü uygulamalar windows markete de geliyor ve win 11 de formattan...
  3. Meter90ss

GTX1050ti’a en yüksek hangi işlemci takılır

i5 6600, 6500, 7500, 7700. piyasada en çok bulabileceğin ve anakartına uygun işlemciler bunlar. o dönemlerde hep bunlarla dizildi ve yanılmıyorsam sizin attığınız ya 1k ya 2k fp sistemdi ilk çıktığında Abdullah'ın sistemlerinden sene 16/17 olması lazım, itopya açılışında da bol bol vardı bu...
  4. Meter90ss

Güçlü bilgisayar ama düşük fps ve takılma sorunu

Bios update, Windows 11 Sürücü güncelleştirme. Sorun devam ederse servise başvurun ya da iade & değişim.
  5. Meter90ss

Bu sistemle ile ne oynayabilirim

Robin Hood: The Legend of Sherwood xp vista 7.
  6. Meter90ss

Laptop açılırken kendine bir kaç kez reset atıyor.

Model, windows, bios? ürün yeni mi? Hep mi böyleydi, sonradan mı oldu? Mavi ekran veriyor mu? Ya da fanlar herhangi bir aşamada bios yükler gibi çılgın atıyor mu? (yüksek devir, ses vb.)
  7. Meter90ss

Çözüldü✓ NVIDIA 1060 3GB İ-5 9400F Full OVERCLOCK NASIL YAPILIR?

Nvidia denetim masası Tüm ayarlar performans Başka da yok, pubgde 2x fps yapabiliyor bu ayarlar Ama görüntü kalitesi mağara olur
  8. Meter90ss

Lolde 1000 Fps alıyorum karakter takılarak yürüyor

144p ye çekersen 10k fpsde alırsın, 4050 laptop 300 fps 4060 kasa 700 fps alıyor. Ama ekran hz önemli 144e sabitle.
  9. Meter90ss

17k verdiğim laptop için 25k servis ücreti

Servis onarmaz, yenisinin parasını ister ki yaptırma. Özel servise götürün. Benzer durum belli arabalarda da var, Meşhur micra araç 35k iken vites 40k falandı.
  10. Meter90ss

Bu fiyata bu pc alınır mı ????

Daha 3 gün önce 5600 4060 msi ram gskill geri kalan her şey msi 16500 tl idi. Ti için bu fiyat verilmez. 5600 için ise asla verilmez Bu fiyat bandında 4060& 4060 ti alacaksanız mutlaka 13400f ve kaliteli parçalar olsun. Ya da 7500f.
  11. Meter90ss

yeni laptop kasma sorunu

Konu benim değil ki hocam Ben 4050yi köküne kadar sömürüyorum pc yansın da iade alayım diye de zorladım ısınıyor ama soğuyor 🥲
  12. Meter90ss

yeni laptop kasma sorunu

1) macun değiştir 2) nvidia kullandığına emin ol 3) benim iade etme isteme sebebim bu pc sadece Windows 11 için, 10 kurduysanız 11 kurun. 4) cpu gpu’dan güçlü olduğu için 4050 en yüksekte çalışır. Dediğiniz fpsleri lol vb. oyunda işlemci gpu bile daha yüksek vermesi lazım, 5) ayarların...
  13. Meter90ss

yeni laptop kasma sorunu

Macunlayın hocam o zaman iyi bir laptop macunu ile. 20 dereceye yakın düşüyor.
  14. Meter90ss

yeni laptop kasma sorunu

İade şansın duruyorsa direkt paketle iade et. Var bende de, ram taktığım için iade edemiyorum. Baştan sonra hüsran bu ürün.
  15. Meter90ss

PC'de wifi yok nasıl ekleyebilirim?

Ben kullanıyorum gayet memnunum Tak çalıştır olarak direkt çalışıyor ama sürücü kurunca hızı artıyor, 100mb gerçek fiberim var ( yaşadığım yerde 2008’den beri fiber var) hızı aynen veriyor. 5ghz kullanıyorum.
  16. Meter90ss

Hiçbir oyunda kabloya göre az ping çok ping görmedim ben bu ürünle hatta indirme ve hız testlerinde kablodan iyi. Ufak usb kadar olanlar kapı kapanınca bile hızı değişiyor.
  17. Meter90ss

Evet eklenir, Bütçe varsa, wifi 5.0 ghz özelliği varsa, mesafe duvar vb. engelde varsa şöyle bir şey öneririm TP-Link Archer T3U Plus, AC1300 Mbps Kablosuz Dual-Band USB Adaptör, Siyah https://amzn.eu/d/gWJpmK9 Kablodan daha hızlı.
  18. Meter90ss

csgo'da fanlar çok hızlanıyor, ısınma oluyor bir şey olur mu?

Cs go ve lol çerez oyunlar msi afterburner vb. programla pcnin gücünü %90’da sınırlayabilirsin. Evga gpu ilk kullandığımda bozuk zannediyordum bir gün kazayla pubg + gta v aynı anda açınca fan sesi duymuştum :) İ3 ölümüne abanır bu tarz oyunlarda dert etme sıcaklık değerlerine bak, düzgün...
  19. Meter90ss

kasadan yanık plastik kokuku geldi

Marka iyi kötü diye ondan kaynaklı diyemeyiz, bilgisayar cam kasa yan tarafı sökülen model ise açabilirsin onu video 4k ve oyun açabilirsin, 30 dk falan sesine, kokusuna ısısına bak nereden ne ses ne koku geliyor. Çoğu oyuncu pcyi alır, kulaklığı takar kulaklık kafasında olmuş 100 derece...
  20. Meter90ss

kasadan yanık plastik kokuku geldi

Psu, psu kablosu veya içindeki psudan gelen herhangi bir kablo ısınmış ve gerekli & gereksiz bir plastiği eritmiş & yakmış olabilir. Gaming center işletirken başıma gelenler, Powerboost psu patladı, Yine powerboost psu kablosu resmen eridi, Rampage kulaklık mikrofon eridi, birkaç kez, Rampage...
Top Bottom