Neler Yeni

kasadan yanık plastik kokuku geldi

BERKANY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,364
İsim
Berkay BABUCCU
en son yanık kokusu aldığımda power kablosu yanmıştı.Ucuz bir kabloyla atlatmıştım.Biraz kasanın içini temizle hava alsın,Kokunun kasadan geldiğine eminsen yan kapagı acık bırak biraz oyna kontrol et yani.PSU'n kalitesiz .

ozomona

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
415
İsim
Özcan Karakaya

Meter90ss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
612
İsim
Mete C. E.
hocam galiba psu'dan sorunum o zaman :( rampage marka. şu an bir sorun görünmüyor, açıp bakma gibi bir bilgim de yok, kullanmaya devam etsem bir sorun olur mu :( ileride kasayı komple satıp soğutuculu, kaliteli bir şey almak istiyorum zaten
Marka iyi kötü diye ondan kaynaklı diyemeyiz, bilgisayar cam kasa yan tarafı sökülen model ise açabilirsin onu video 4k ve oyun açabilirsin, 30 dk falan sesine, kokusuna ısısına bak nereden ne ses ne koku geliyor.

Çoğu oyuncu pcyi alır, kulaklığı takar kulaklık kafasında olmuş 100 derece mikrofon erimiş farkına varmaz, ben müşterileri kontrol ederken akşam 12 gibi çocuk boncuk boncuk terlerken farkettim, diyor abi dur en heyecanlı yerindeyim :) havale geçirecek kulaklığı değiştirmesek 😝

echoes

80+ Bronze
Psuyu açıp bakmaya çalışma.Ters bir şey olur hayatından olursun.Çok şüpheleniyorsan kontrole götür en azından.
götürebileceğim yakın bir yer yok maalesef hocam, aracım da yok zaten. şu an koku yok normale dönmüş, çok uzun süre açık tutmayacak şekilde kontrollü kullanmaya devam etsem sorun olur mu :(
Mesaj otomatik birleştirildi:

en son yanık kokusu aldığımda power kablosu yanmıştı.Ucuz bir kabloyla atlatmıştım.Biraz kasanın içini temizle hava alsın,Kokunun kasadan geldiğine eminsen yan kapagı acık bırak biraz oyna kontrol et yani.PSU'n kalitesiz .
ben hiç bilmiyorum hocam kablo nerede, nasıl değiştirilir filan. kasanın içi temiz ama çok açık kalıp ısındığı için oldu galiba bilmiyorum. şu an bir koku yok, kullanmaya devam etsem bir şey olur mu

Scuz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
Özgün Albayrak
götürebileceğim yakın bir yer yok maalesef hocam, aracım da yok zaten. şu an koku yok normale dönmüş, çok uzun süre açık tutmayacak şekilde kontrollü kullanmaya devam etsem sorun olur mu :(
Hocam valla kontrollü bir şekilde test edin bakın koku %90 psu'dan geliyordur ondan emin olursanız bence kullanmaya devam etmeniz sağlıklı olmayabilir. Biraz masraf esip psu değiştirirsiniz en kötü.

Sonuçta sistemdeki ekran kartı işlemci her şey ona emanet. Bütün sistemi yakar çöp eder sonra.

echoes

80+ Bronze
imkanınız varsa en yakın zamanda değiştirin

pc fişini çektikten sonra hiçbirşey olmaz kendim bizzat değiştirdim psu yu
tamam sağolun hocam :( hangi psu'yu almamı önerirsiniz. 12100 işlemci ve 3060 ekran kartım var. nerede değiştirebilirim bir de?

ozomona

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
415
İsim
Özcan Karakaya
tamam sağolun hocam :( hangi psu'yu almamı önerirsiniz. 12100 işlemci ve 3060 ekran kartım var. nerede değiştirebilirim bir de?
eğer bilginiz yoksa güvendiğiniz veya güvenilir bir bilgisayarcıya gidebilirsiniz ilerde yükseltmede yaparsanız 650w tercihim imzamdaki fsp modelini tercih edebilirsiniz

echoes

80+ Bronze
Hocam valla kontrollü bir şekilde test edin bakın koku %90 psu'dan geliyordur ondan emin olursanız bence kullanmaya devam etmeniz sağlıklı olmayabilir. Biraz masraf esip psu değiştirirsiniz en kötü.

Sonuçta sistemdeki ekran kartı işlemci her şey ona emanet. Bütün sistemi yakar çöp eder sonra.
masraf ederim artık o önemli değil hocam sistem gitmesin yeter :( yanma, patlama vs. bir şey olacak diye korkuyorum. vatan'a götürsem kasayı yapar mı acaba psu değişimi mağazada bilginiz var mı

Scuz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
Özgün Albayrak
Ben olsam özellikle fsp tercih ederdim. Onun dışında indirimde bulursanız thermaltake,corsair, cooler master gibi markalar iyidir.

Vatanda yaparlarmı bilmiyorum aslında çok zor bir değişim değil kendiniz de yapabilirsiniz videolarını izleyerek. Sadece kabloları kasa arkasından dolaştıracaksınız ve önceki ile aynı şekilde kabloları takacaksınız.

echoes

80+ Bronze
eğer bilginiz yoksa güvendiğiniz veya güvenilir bir bilgisayarcıya gidebilirsiniz ilerde yükseltmede yaparsanız 650w tercihim imzamdaki fsp modelini tercih edebilirsiniz
tamamdır hocam not aldım psu'nuzu. vatan yapar mı peki bu işi sizce? bildiğim güvenebileceğim bir bilgisayarcı yok da çevremde

Scuz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
Özgün Albayrak
En kötü internetten bir teknik servis bulup oraya gidersiniz.

echoes

80+ Bronze
Ben olsam özellikle fsp tercih ederdim. Onun dışında indirimde bulursanız thermaltake,corsair, cooler master gibi markalar iyidir.

Vatanda yaparlarmı bilmiyorum aslında çok zor bir değişim değil kendiniz de yapabilirsiniz videolarını izleyerek. Sadece kabloları kasa arkasından dolaştıracaksınız ve önceki ile aynı şekilde kabloları takacaksınız.
hocam izledim şimdi videosunu ama zor ya :( ben yapamam yani yanlış bir şeyler yaparım kesin daha büyük bela alırım başıma. 1 ay filan kontrollü kullanıp ailem memleketten geldiğinde bir bilgisayarcıya götürüp psu değiştireyim ben en iyisi, ne dersiniz :(

Top Bottom