Neler Yeni

Kasamdan yanık kokusu geliyor

yahyabatu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
365
İsim
yahya batu bakaray

GirayHan

80+ Platinum
Zamanla biriken toz bilgisayar ısındıkça ona benzer bir koku yapıyor.
tam yazacaktım ki sen cevap vermişsin hocam. +1 kesinlikle doğru bir yorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

kasa yeni temizliği falan koku anakarttan geliyor direkt bu arada buldum ama anakartta ne yanıyor olabilir ki

direkt anakartın kendinden geliyor buldum
kasa yeniyse de koku yapar üstüne atılan antistatik boya ısıya maruz kalınca ufaktan bir bayat koku verir. zamanla bu geçer. ayrıca tozlar da yapar ek olarak pc parçaları yeni ise yada en son yeni bir parça taktıysan o da bir miktar koku yapar.

kasa yeni temizliği falan koku anakarttan geliyor direkt bu arada buldum ama anakartta ne yanıyor olabilir ki

m2ssd'leri takarken termal padlerin üstünde jelatin olur onu sökmeyi unuttuysan yapar.
anakart yeni ise mosfette ki padler de yapar.

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,931
İsim
Hacı

HWinfo yükle sıcaklıklara bak anakart modelin nedir?

yahyabatu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
365
İsim
yahya batu bakaray
HWinfo yükle sıcaklıklara bak anakart modelin nedir?
asus h510m-k

tam yazacaktım ki sen cevap vermişsin hocam. +1 kesinlikle doğru bir yorum.

kasa yeniyse de koku yapar üstüne atılan antistatik boya ısıya maruz kalınca ufaktan bir bayat koku verir. zamanla bu geçer. ayrıca tozlar da yapar ek olarak pc parçaları yeni ise yada en son yeni bir parça taktıysan o da bir miktar koku yapar.

m2ssd'leri takarken termal padlerin üstünde jelatin olur onu sökmeyi unuttuysan yapar.
anakart yeni ise mosfette ki padler de yapar.
onlarda öyle bir durum yok cünkü 2 aylık sistem yeni yeni yapmaya başladı her yerini kontrol ettim sorunu yok gibi bakınca ama böyle yapıyor sadece 2 oyunda yapıyor %100 yük altında bile yapmıyor bu sorunu ciddi ciddi sadece 2 oyunda yapması tuhaf zaten

GirayHan

80+ Platinum
asus h510m-k

onlarda öyle bir durum yok cünkü 2 aylık sistem yeni yeni yapmaya başladı her yerini kontrol ettim sorunu yok gibi bakınca ama böyle yapıyor sadece 2 oyunda yapıyor %100 yük altında bile yapmıyor bu sorunu ciddi ciddi sadece 2 oyunda yapması tuhaf zaten
%100 yük bindiren oyunlarda psu dahil anakart ve her parça ısınır. mevcut max temp limite daha önce bu kadar ulaşmamıştır donanım. biraz daha kontrol et. kapanma donma kasma resetleme ve mavi ekran yoksa. sorun da yok demektir.

Top Bottom