Neler Yeni

kasadan yanık plastik kokuku geldi

echoes

80+ Bronze
merhaba arkadaşlar. dün gece oldu olay ilk kez. fark ettikten sonra hemen kapattım zaten, şimdi de ilk kez açtım ondan sonra. sadece lol oynuyodum ve her zamanki yaptığım şeyler asla aşırı yüklenme vs yapmadım. aklıma sadece uzun süre açık olduğu için olabileceği geliyor ama başka zamanlarda da daha uzun süre kalıyordu, hava daha sıcak oluyordu ama neden böyle olmuş olabilir sizce :( kasanın içine baktım camdan, herhangi bir dumandır vs. yok, fanlar çalışıyor. şimdi koku yok gibi. korkutucu bir şey olmuş olabilir mi :(

johan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,560
İsim
ismail
Olur öyle arada.Koku gelse devamı gelir.

ozomona

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
415
İsim
Özcan Karakaya
psu kalitesizse ondan da geliyo olabilir

Meter90ss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
612
İsim
Mete C. E.
Psu, psu kablosu veya içindeki psudan gelen herhangi bir kablo ısınmış ve gerekli & gereksiz bir plastiği eritmiş & yakmış olabilir.
Gaming center işletirken başıma gelenler,
Powerboost psu patladı,
Yine powerboost psu kablosu resmen eridi,
Rampage kulaklık mikrofon eridi, birkaç kez,
Rampage kulaklık hoparlörün metal ( iç kısmı) bildiğin 100 derece falandı.

Bu markaları asla tercih etmedik daha sonra.

Mutlaka sebebini bulun. Başka markalarda da benzer durumlar olur mu olur. Sebebini bulmadan hareket ederseniz, elektrik çarpması, alevlenme vb. yaşanabilir.

johan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,560
İsim
ismail
Muhtemelen plastik herhangi birşeyin ısınması sonucu oluşan kokudur.Dediğim gibi bir devre yanması olsa çıkan dumandan fark edersin zaten.Kısa devre olsa hiç açılmaz.

Scuz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
Özgün Albayrak
Psu
merhaba arkadaşlar. dün gece oldu olay ilk kez. fark ettikten sonra hemen kapattım zaten, şimdi de ilk kez açtım ondan sonra. sadece lol oynuyodum ve her zamanki yaptığım şeyler asla aşırı yüklenme vs yapmadım. aklıma sadece uzun süre açık olduğu için olabileceği geliyor ama başka zamanlarda da daha uzun süre kalıyordu, hava daha sıcak oluyordu ama neden böyle olmuş olabilir sizce :( kasanın içine baktım camdan, herhangi bir dumandır vs. yok, fanlar çalışıyor. şimdi koku yok gibi. korkutucu bir şey olmuş olabilir mi :(
Psu nedir?

echoes

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Psu, psu kablosu veya içindeki psudan gelen herhangi bir kablo ısınmış ve gerekli & gereksiz bir plastiği eritmiş & yakmış olabilir.
Gaming center işletirken başıma gelenler,
Powerboost psu patladı,
Yine powerboost psu kablosu resmen eridi,
Rampage kulaklık mikrofon eridi, birkaç kez,
Rampage kulaklık hoparlörün metal ( iç kısmı) bildiğin 100 derece falandı.

Bu markaları asla tercih etmedik daha sonra.

Mutlaka sebebini bulun. Başka markalarda da benzer durumlar olur mu olur. Sebebini bulmadan hareket ederseniz, elektrik çarpması, alevlenme vb. yaşanabilir.
hocam galiba psu'dan sorunum o zaman :( rampage marka. şu an bir sorun görünmüyor, açıp bakma gibi bir bilgim de yok, kullanmaya devam etsem bir sorun olur mu :( ileride kasayı komple satıp soğutuculu, kaliteli bir şey almak istiyorum zaten

ozomona

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
415
İsim
Özcan Karakaya
valla ondan çok korkuyorum zaten ya. şundan;

Rampage REACTION Tempered Glass 600W 80 Plus​

powerboost psu da yaşadığım bir sorundu bu olaydan sonra hemen değiştirdim

johan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,560
İsim
ismail
hocam galiba psu'dan sorunum o zaman :( rampage marka. şu an bir sorun görünmüyor, açıp bakma gibi bir bilgim de yok, kullanmaya devam etsem bir sorun olur mu :( ileride kasayı komple satıp soğutuculu, kaliteli bir şey almak istiyorum zaten
Psuyu açıp bakmaya çalışma.Ters bir şey olur hayatından olursun.Çok şüpheleniyorsan kontrole götür en azından.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,362
Üyeler
161,274
Son üye
muslaf
Top Bottom