Arama sonuçları: *

1. MeynnZenith

Bilgisayar Kendi Kendine Açılıyor

Hayır, normal şekilde kapanıyor. 2020'de aldım bilgisayarı, ilk defa yaşıyorum bu durumu.
  2. MeynnZenith

O seçenek bende seçili değil hatta silik bir şekilde yazılmış. İstesem de açamıyorum yani.
  3. MeynnZenith

Birkaç sefer denk geldim. Sabah uyandığımda bilgisayar fanları çalışıyordu, monitörü açınca fark ettim ki sistem açık. Önce gece unuttum sandım ama bu sabah tam uyandığım esnada kendim şahit oldum açıldığına. Bildiğiniz kasa tuşuna basmışım gibi açıldı, fanların sesi geldi ve kapattım. Bunun...
  4. MeynnZenith

Mavi Ekran Pc'de yalnızca video izlerken ve Afk'yken mavi ekran yiyorum.

Pardon, o kadar yazı arasında görmemişim. Ben de aynı durumla karşılaştım ve sistemi aldığım yere, garantiye yolladım. Birkaç iş günü içinde geri yolladılar ve sorun kağıdında "işlemci arızası, işlemci değiştirildi" yazıyordu. Belki sen de aynısını yapmalısın.
  5. MeynnZenith

Mavi Ekran Pc'de yalnızca video izlerken ve Afk'yken mavi ekran yiyorum.

"Bir sorun çıkmadı" derken herhangi bir bilgiye sahip olarak mı diyorsun yoksa testi yaptım, bitti olarak mı? O testlerde bazı sorunları anlamak için biraz bilgi birikiminin olması gerek diye biliyorum. Siz en iyisi Minidump dosyalarınızı buraya atın.
  6. MeynnZenith

Çözüldü✓ Dün alıgım Hazır Sistemden ses geliyor (ötüyor)

Ben de senin gibi endişelenmiştim, eski PC bile ses çıkarmıyordu diyordum ama sonradan anladım olayı ve alıştım sese. Çok kafana takma, normal bir durum.
  7. MeynnZenith

Windows 10 ürün kodu olmadan nasıl kurulur

USB ile format atmanız daha sağlıklı olur ve bu tarz problemler yaşamazsınız. Tavsiyem USB ile format atmanız.
  8. MeynnZenith

Windows 10 ürün kodu olmadan nasıl kurulur

Ekranın görüntüsünü atar mısınız acaba?
  9. MeynnZenith

Windows Update kendi kafasına göre AMD Driver indiriyor?!

Bugüne kadar hiç yapmazdı, az önce Update'i kontrol ederken gördüm ki AMD Driver indiriyor. Hemen Update'i durdurdum. Önceden hep İsteğe Bağlı Güncelleştirmeler kısmında görünürdü ama şimdi orası boş. Nasıl iptal ettirebilirim bu özelliğini Windows Update'in?
  10. MeynnZenith

BIOS modu eski olan (MBR) sisteme format atmak

GPT ile atamam MBR olan diske. Uyarı veriyor ve yüklenmiyormuş.
  11. MeynnZenith

BIOS modu eski olan (MBR) sisteme format atmak

Kardeşimin bilgisayarına format atacaktım fakat msinfo32 kısmından BIOS modunu Eski gösteriyor. Yani USB'yi MBR olarak ayarlamalıyım. Ancak daha önce hep GPT olarak format attım, MBR hiç bilmiyorum. Format atma adımları aynı mı yoksa ekstradan yapmam/dikkat etmem gereken bir şey var mı? Bununla...
  12. MeynnZenith

Rust düşük gpu kullanımı

Rust zaten optimizasyonu ve performansı kötü bir oyun. Bence sizlik bir durum değil bu.
  13. MeynnZenith

Masaüstü pencere yöneticisi 4GB ram kullanıyor imdat

Aynı sorunu Windows Ses Aygıtı Grafik Yalıtımı ile yaşamıştım. Ne yaptıysam çözülmemişti, cmd ile bir sürü onarım kodu denedim falan ama işe yaramamıştı. Ben de gidip format atmıştım ve her şey normale dönmüştü. Sisteme bulaşan bir virüs, dosyalarda oluşan bir bozukluk ya da update'ten dolayı...
  14. MeynnZenith

Pc 1 saattir açılmıyor yardım.

"Normalde" ayda bir kapanıyor ne demek ya?.. Bu normal bir şey değil. Yeni sistemse garantiye gönderin, eski sistemse güvenilir bir bilgisayarcıya falan gösterin.
  15. MeynnZenith

Ekran kartından gelen cızırtı sesi

Nasıl bir cızırtı? Oyunlara girdiğinizde oynarken tiz bir cızırtı geliyorsa normaldir, Coil Whine denir bu duruma ve zararsız bir sestir.
  16. MeynnZenith

Yaşadığım FPS DROP sorununu çözemiyorum, yardım?

Sorun yaşarken kullandığınız driver'ı değil de daha eski sürüm bir driver kurun. Ya da en güncel olanı kurun.
  17. MeynnZenith

Yeni aldığım rtx 3060 laptop da sol üstte cızırtı sesi

Normalde masa üstü sistemlerde Coil Whine denen bir olay vardır, aynı sesi çıkarır. Tamamen zararsız ve sık görülen bir şeydir, sadece ses olarak rahatsız eder. Ama laptop'larda da aynı şekilde Coil Whine oluşuyor mu bilmiyorum.
  18. MeynnZenith

Olabilir. Dediğim gibi başka bir arkadaşın konusuna da bunu yazmışlardı ve soruna elektrik olayının neden olduğu ortaya çıkmıştı.
  19. MeynnZenith

Aynı elektrik altyapısına sahip olmayan başka bir yerde deneyebilir misin sistemi? Edit: Tam ben yazınca cevap vermişsin zaten.
  20. MeynnZenith

Dostum yazdığın gibi mutfaktaki bir hareketlenme PC'ni etkiliyorsa evin elektrik bağlantılarında falan sorun var demek oluyor sanırım. Bu tarz bir sorunu yaşayan birine (arkadaşın sistemi evde bozuk, bilgisayarcıda düzgün çalışıyordu) daha bu elektrik altyapısı olayını yazmışlardı. En yakın...
Top Bottom