Neler Yeni

Yeni aldığım rtx 3060 laptop da sol üstte cızırtı sesi

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Diskriminant00
Yeni vatandan aldığım asus a15 rtx 3060 laptopta bu ses geliyor oyuna yeni girdiğimde.Sinirim çok bozuldu okul için almıştım vatanı aradım servis karar verecek dediler,alalı 6 gün oldu.Ne yapmalıyım sizce pc yi taksitli aldığımızda da taksit taksit para iadesi olacak sanırım?Video linki =

Frank

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Atakan
Instagram
atakanpoolat
Discord
Massacre#4650
Direk iade ver başın ağrımasın

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
Yeni vatandan aldığım asus a15 rtx 3060 laptopta bu ses geliyor oyuna yeni girdiğimde.Sinirim çok bozuldu okul için almıştım vatanı aradım servis karar verecek dediler,alalı 6 gün oldu.Ne yapmalıyım sizce pc yi taksitli aldığımızda da taksit taksit para iadesi olacak sanırım?Video linki =
Normalde masa üstü sistemlerde Coil Whine denen bir olay vardır, aynı sesi çıkarır. Tamamen zararsız ve sık görülen bir şeydir, sadece ses olarak rahatsız eder. Ama laptop'larda da aynı şekilde Coil Whine oluşuyor mu bilmiyorum.

Frank

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Atakan
Instagram
atakanpoolat
Discord
Massacre#4650
İade veririm ama işte taksitle aldık taksit taksit mı geri verecekler para mı ?Okulda başlayacak yazılım mühendisliği için almıştım
Hocam o konuda bilgim yok arayıp öğrenin aklınıza ne yatıyorsa onu yapın ama benim düşüncem direk iade yani böyle durumlarda

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Diskriminant00
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam o konuda bilgim yok arayıp öğrenin aklınıza ne yatıyorsa onu yapın ama benim düşüncem direk iade yani böyle durumlarda
Ben iade edersem başka marka almayı düşünüyorumda bilmiyorum nasıl olacak .Vatan a pc yi götürdüğümde sıfırlamadan götüreyim değil mi orada da bakarlar ama sıfırlamam gerekmiyor mu götürdüğümde o nasıl olacak ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

kredi kartina kaç taksitle aldıysan ürünü taksit tutarları ona göre yatiyor aylık
O zaman çok kötü,Vatan a pc yi götürdüğümde sıfırlamadan götüreyim değil mi orada da bakarlar ama sıfırlamam gerekmiyor mu götürdüğümde o nasıl olacak ,garantiye gönderirken

WhoCares

80+ Gold
Ben iade edersem başka marka almayı düşünüyorumda bilmiyorum nasıl olacak .Vatan a pc yi götürdüğümde sıfırlamadan götüreyim değil mi orada da bakarlar ama sıfırlamam gerekmiyor mu götürdüğümde o nasıl olacak ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

O zaman çok kötü,Vatan a pc yi götürdüğümde sıfırlamadan götüreyim değil mi orada da bakarlar ama sıfırlamam gerekmiyor mu götürdüğümde o nasıl olacak ,garantiye gönderirken
tanıdık felen varsa yardımcı olabilirler ama servis raporu olmadan işlem yapacaklarını düşünmuyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Diskriminant00
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
tanıdık felen varsa yardımcı olabilirler ama servis raporu olmadan işlem yapacaklarını düşünmuyorum
Evet zaten servis karar verecek dediler ama ben pc yi önce vatana götürecem yani sıfırlamadan götüreyim değil mi ? Servise ben kendim mi yoksa vatan mı gönderecek onu da bilmiyorum ?

TİTAN.

80+ Platinum
Hocam çözüm talep edin gerekirse iade olsun çünkü fiyatı artmıştır muhtemelen

Top Bottom