dostum o zaman mağazada göster kendin orda sıfırla en azından için rahat etsinAma mağazada da göstermek için sıfırlamasam mı diyorum ,mağaza sıfırlar mı sizce daha 6 gün oldu
Win 11 sıfırlaması ne kadar sürer ve İnternet gerekiyor o nasıl olacak orada hallederler herhaldedostum o zaman mağazada göster kendin orda sıfırla en azından için rahat etsin
bilemiyorum dostum ne kadar süreceğini dert etme çözerler ordaWin 11 sıfırlaması ne kadar sürer ve İnternet gerekiyor o nasıl olacak orada hallederler herhalde
Hayır olmuyor oyundan oyuna şiddeti değişiyor özellikle pubg de lobide 280 300 fps aldığımda ses dayanılmaz haldeGüç modunu en iyi pil - güç tasarrufuna çektiğinizde seste azalma oluyor mu?
28k ya almıştım 1 hafta içinde 21k olan pc 27k olmuş bazılarıda çok artmış fiyatlar çok saçma aynen.Bilmiyorum ne yapıcam okul icin almistim okulda baslayacak yazilim muhendisligi icin.Sadece iki kapalı kutu vardı ve bu pc sergi yerinde yoktu kesin kullanılmıştır bence öyle düşünüyorum şüphelenmistim.Vatan'dan aldıysan dostum. Sana direkt olarak çek versinler yine Vatan'dan yeni bir laptop al. O zaman para yatma muhabbetini beklemek zorunda kalmazsın. Tek sorun Vatan'daki kazık fiyatlar ve model kısıtlaması olur. Bunu aldığın Vatan mağazasındaki biriyle konuş böylece sorunu hızlıca çözebilirler diye düşünüyorum. Sana verecekleri çek attım bu laptop 20 bin lira diyelim. 20 bin liralık olacak. İstediğin Vatan'da geçerli olacak.
Sizin pc niz ne sizinde mı tuf ? Yok uzaktan da aynı şiddette duyuluyor benimkiBende ki coil whine şiddeti o şekilde değişiyor o yüzden sordum. Bana coil whine gibi geldi yakından sessiz ortamda çektiğiniz için ses yüksek çıkmış olabilir ama rahatsız edici gerçekten. Ben değiştirmedim cihazı şiddeti rahatsız etmedi ve ses dışında bir zararı yok. Bu durumda yapabileceğiniz en güzel şey değişim istemek olur bence. Cihaz servise gider ve yüksek ihtimalle değiştirirler 6 günlük cihazı. Vatanda sizden alıp servise gönderiyor, imkan varsa siz götürün, daha hızlı olacaktır. @Diskriminant00
28k ya almıştım 1 hafta içinde 21k olan pc 27k olmuş bazılarıda çok artmış fiyatlar çok saçma aynen.Bilmiyorum ne yapıcam okul icin almistim okulda baslayacak yazilim muhendisligi icin.Sadece iki kapalı kutu vardı ve bu pc sergi yerinde yoktu kesin kullanılmıştır bence öyle düşünüyorum şüphelenmistim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sizin pc niz ne sizinde mı tuf ? Yok uzaktan da aynı şiddette duyuluyor benimki
28k ya almıştım 1 hafta içinde 21k olan pc 27k olmuş bazılarıda çok artmış fiyatlar çok saçma aynen.Bilmiyorum ne yapıcam okul icin almistim okulda baslayacak yazilim muhendisligi icin.Sadece iki kapalı kutu vardı ve bu pc sergi yerinde yoktu kesin kullanılmıştır bence öyle düşünüyorum şüphelenmistim.
Sizin pc niz ne sizinde mı tuf ? Yok uzaktan da aynı şiddette duyuluyor benimki
Servis raporu olmadan çek vereceklerini yada değiştireceklerini sanmıyorum.Kullanılmamıştır da bu TUF serisinin bazı modellerinde coil whine denilen sizin de sorun yaşadığınız sorunları youtube'da görmüştüm. Çok şanssız bir durum. 28 bin liralık çek alarak alternatif bir ürüne gitmek en hızlısı. Önemli olan bu laptop kadar içinize sinen bir laptop bulabilmek 25-26-27-28 bin liraya. Veya 1-2 daha verip 30'a daha üst segment bir şey alınabilir.
Yok çok alakasız bir cihaz msi kullanıyorum. Sessiz ortamda ince bir ses olarak geliyor. Bende epey araştırdıktan sonra rahatsız etmediği için değiştirmedim, çünkü vaktim yok ve bir sorun çıkarmıyor. Sizin attığınız ses çok aşırı ben o şekilde kullanmazdım. Ayrıca eminde olamadım bence cihazı servis raporuyla değiştirin. Bildiğim kadarıyla ayıplı ürüne giriyor ve aynı cihazı fiyat değişmeden vermeleri gerekiyor.
Servis raporu olmadan çek vereceklerini yada değiştireceklerini sanmıyorum.
Müşteri olarak iade hakkını kullanacak. İnternetten değil de mağazadan olunca genelde çek veriyorlar. İnternetten olunca zaten koşulsuz iade almaları şart.