Arama sonuçları: *

1. M

Monitörde "Sinyal yok" yazıyor, nasıl düzeltebilirim?

Pc de ekran bir anda gitti monitörde sinyal yok dedi. Res atınca anakart isminin olduğu yazı geliyor hemen sonra sinyal yok diyor. bios giriyorum ama Bios sürümünü değiştirdim bir işe yaramadı. Farklı Ekran kartı,ssd ve ram denedim değişen bir şey yok. Anakart gigabyte b450m s2h işlemci r7 2700x...
  2. M

Pc çalışırken ekran gidiyor

Kardeşim ben de benzer bir konu başlığı açtım yakında o görüntün tam gidicek bir daha gelemyecek. Ekran kartında sıkıntı var tahminimce ben de aynı problemi yaşıyorum 4 aylık pc 2 ayı garantide geçecek nerdeyse eğer fırsatın varsa yakın bir ekran kartı tak bilgisyaarına eğer aynı sorunu...
  3. M

Sinyal yok

Tüm bağlantıları söküp bios pini çıkarıp bekledim geri bağladım aynı. İtopyadan topladım sistemi garantiye gönderdim ekran kartını, sistemi aldığım ilk zamanlardı. Stoktan değişim diye gigabyte rx590 yani aynı model ama eski üretimini gönderdiler bunda da aynı problem oldu bu ekran kartını da...
  4. M

Sinyal yok

Hayır kasa çalışıyor sadece sinyal yok hatası alıyorum
  5. M

Sinyal yok

Hocam gigabyte b450m s2h anakartım var gigabyte yazısı görünüyor 2 sn direk gidiyor bios girme gibi bir vaktim olmuyor görüntü ekran kartımın arıza yaptığını düşünüyorum
  6. M

Sinyal yok

Merhabalar oyun oynarken ekran aniden gitti ve sinyal yok hatası aldım. Pc yi yeniden başlatınca ekran karı gigabyte yazısı geliyor 2 3 sn sonra sinyal yok hatası alıyorum yardım eder misiniz.
Top Bottom