Arama sonuçları: *

1. Monaarch

Bilgisayar Açılırken Kapanıyor Sonra Tekrar Açılıyor Bios Sıfırlanıyor

Hocam onu nasıl çözdüğümü tam hatırlamıyorum büyük ihtimal bios güncelleme ve format yapmışımdır
  2. Monaarch

Çözüldü✓ Mavi Ekran Driver Hatası

büyük ihtimalle yanlış güncelleme yaptın hocam
  3. Monaarch

Çözüldü✓ Mavi Ekran Driver Hatası

hangi kodu veriyor mavi ekranda
  4. Monaarch

Çözüldü✓ BİlGİSAYARIMDA KİLİTLENME SORUNU YAŞIYORUM

Amd driver hatasına benziyor hocam bnmde başıma gelmişti bi ara eski güncellemeleri deneye deneye sorunsuzu bulmaya çalışacan artık
  5. Monaarch

Çözüldü✓ BİlGİSAYARIMDA KİLİTLENME SORUNU YAŞIYORUM

Yazılımsal bsy olabilir format denediniz mi
  6. Monaarch

Çözüldü✓ 🚨🚨 AKIM KORUMALI PRİZ ÖNEREBİLİR MİSİNİZ

Bende o şekilde yapıyorum akım korumalıyı kablolu alma o zaman tunçmatiğin 3 lüleri var kablosuz onlar daha iyi olur
  7. Monaarch

Çözüldü✓ 🚨🚨 AKIM KORUMALI PRİZ ÖNEREBİLİR MİSİNİZ

akım korumalıların boyu bilerek uzun tutulmuyor uzun olursa işlevi azalıyor 1.5 metreden fazla olmuyor genelde. Eğer prize 1.5 metreden uzaksa sistemin duvardaki prize uzatma kablosunu takacan uzatma kablosunun ucuna akım korumayı takip sistemi akım korumaya bağlayacan.
  8. Monaarch

PC geç açılma sorunu

Hocam açılış süresi için tüm sistemi 3 kere toplamak nedir o sürede 100 kere açar kapardin pc yi 🙂 açılış süresi normal zaten 1 2 dk olsa hadi uğraş derdim ama 35 sn zaten güzel kafaya takma bence sistemin tadını çıkar. Bu kdr ince düşünürsen o pc 15 sn de bile açılsa niye 14 değil diye düşünüp...
  9. Monaarch

Bu sisteme hangi Windows?

Win 10 iyidir
  10. Monaarch

Bilgisayarım Açılırken Böyle Kaldı

Belki bellek frekansı kaldırmadı ya da güçte bir dalgalanma oldu. Bu yüzden sistem kapanıp güvenli modda başlamış. F1 ile BIOS'a girin. Defaults deyin. F10 ile kaydedip çıkın. Sistem açılmaz ise ilk sırada Windows Boot Manager olduğundan emin olun. ALINTIDIR
  11. Monaarch

DA-C4 HAZIR SİSTEM FPS SORUNU

güncellemeyle alakalı bi sorundur büyük ihtimalle yeni sistem bütün bilgisayarı oyun için gerekli olan programları ekran kartını win update filan herşeyi güncelle hocam
  12. Monaarch

İNTEL ARC A750 GTA5 DİRECTX SORUNU

Sadece bu oyunda mi oluyor hocam bende arc 750 kullanıyorum hiç bi oyunda denk gelmedi gta 5 de oynamadım ama
  13. Monaarch

windows7.iso nereden bulabilirim

https://www.technopat.net/sosyal/konu/tuem-windows-7-iso-dosyalari.1343336/
  14. Monaarch

Çözüldü✓ Abdulah hangi programı kullanıyor

msi afterburner
  15. Monaarch

Gmai̇l'i̇me Tanimadiğim Ci̇hazlardan Gi̇ri̇ş Yapiliyor

Farklı programlarla tara örneğin avast kur önyükleme taraması yap yani daha bilgisayar açılmadan taramaya başlasın bide malwarebytes le tara
  16. Monaarch

Şuan başka cihazdan oturum açılıyormu yani şifreni biliyorlarmı yoksa sade adresi bilip doğrulama kodumu gönderiyorlar. Format en temizi olur diye dedim
  17. Monaarch

Şifreni mobilden değiş bilgisayara format at en garantisi hocam
  18. Monaarch

BİLGİSAYARIM ÇOK FAZLA KASIYOR

windows defender arkada çalışıyor hocam avast filan kur devre dışı kalsın defender yada direk sen iptal et
  19. Monaarch

win 10 nasıl etkinleştirebilirim?

https://softklik.com/urun/windows-10-pro-satin-al/
  20. Monaarch

r5 5500 rx 6600 alınır mı?

fark yoksa hiç değişme da :) işlemcini kullan gitsin ilerde 5600 e yükseltirsin gerekirse
Top Bottom