Neler Yeni

DA-C4 HAZIR SİSTEM FPS SORUNU

grsy.hsn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
hasan gürsoy
Herkese merhaba. Gençer gaming iş birliği ile satılan DA-C4 sistemi aldım. 6650 XT modeli olan. Fakat anlayamadığım çok acaip bir durum söz konusu. YouTube daki God of War oyun testinde FPS 100-105 seyrederken aynı ayarlarda aynı kasa bende nasıl olurda 30 - 60 FPS arası seyreder. Lütfen biri bunu bana açıklasın. İyi forumlar.

Monaarch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
174
İsim
Ömer
Herkese merhaba. Gençer gaming iş birliği ile satılan DA-C4 sistemi aldım. 6650 XT modeli olan. Fakat anlayamadığım çok acaip bir durum söz konusu. YouTube daki God of War oyun testinde FPS 100-105 seyrederken aynı ayarlarda aynı kasa bende nasıl olurda 30 - 60 FPS arası seyreder. Lütfen biri bunu bana açıklasın. İyi forumlar.
güncellemeyle alakalı bi sorundur büyük ihtimalle yeni sistem bütün bilgisayarı oyun için gerekli olan programları ekran kartını win update filan herşeyi güncelle hocam

TheEdenProject

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
767
İsim
Yunus Emre
Kanka bende 6650xt li sistemi aldım ilk geldiğinde sistem oyun oynatmıyordu donmadan droptan.Ddu ile sildim sürücüyü sonra önerilen sürücüyü indirip standart modda oynadım aynı videodaki gibi 100fps ortalama alıyorum sende bi dene istersen
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ama bende baya ayar yaptım windowsu kurduktan sonra

grsy.hsn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
hasan gürsoy
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kanka bende 6650xt li sistemi aldım ilk geldiğinde sistem oyun oynatmıyordu donmadan droptan.Ddu ile sildim sürücüyü sonra önerilen sürücüyü indirip standart modda oynadım aynı videodaki gibi 100fps ortalama alıyorum sende bi dene istersen
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ama bende baya ayar yaptım windowsu kurduktan sonra
Dostum cevabın için teşekkürler. Hangi önerilen driver ı kurdun tam olarak? Yaptığın ayarlar neydi windows u kurduktan sonra?

grsy.hsn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
hasan gürsoy
MSI afterburner ile kontrolleri yapman gerekiyor. Sorunun nerede olduğu belli o
Galiba ekran kartı. Kullanım 0 a düşüyor %100 olmuyor nedense sınırlandırıyor gibi sanki kullanımı.
güncellemeyle alakalı bi sorundur büyük ihtimalle yeni sistem bütün bilgisayarı oyun için gerekli olan programları ekran kartını win update filan herşeyi güncelle hocam
her şey güncel kardeşim. Sil yükle vs. Herşeyi yaptım sonuç yine aynı.

TheEdenProject

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
767
İsim
Yunus Emre
Dostum cevabın için teşekkürler. Hangi önerilen driver ı kurdun tam olarak? Yaptığın ayarlar neydi windows u kurduktan sonra?
Whql yazıyor ya onu indirdim.https://m.youtube.com/watch?v=x-EcuZw6I7Y Windowsuda bunu izleyerek kurdum.

grsy.hsn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
hasan gürsoy
Whql yazıyor ya onu indirdim.https://m.youtube.com/watch?v=x-EcuZw6I7Y Windowsuda bunu izleyerek kurdum.
reis ben win 10 da denedim win 11 de sonuç yine aynı. çözümü yok sanırım bunun. ama anlayamadığım nasıl oluyorda tanıtım videosunda 100 fps civarı oynayabiliyor. sonuç olarak kasa aynı kasa.

grsy.hsn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
hasan gürsoy
god of war orjinal mi?
Değil farklı sürümlerde de denedim olmuyor çalışmıyor stabil. Daha önce oynadığım oyunları da oynayamıyorum. Battle teams 2 de lobiye gelmiyor giriş ekranında kalıyor mesela. Ama işin garip yanı furmark da 160 FPS gidiyor oyunlarda bocalama oluyor. Format atsam düzelir mi acaba?

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Duran Yürekli
bendede god of war fps drop giriyor en son çıkan ekran kartı güncellemesini yaptıktan sonra oldu.

grsy.hsn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
hasan gürsoy
Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular