A ahmetttt5 80+ Katılım 23 Temmuz 2022 Mesajlar 457 Dahası Reaksiyon skoru 172 İsim ahmetttt 15 Ağustos 2023 #14 ZeRRaen yazmış: Aldığın FPS normal. O dediğin FPS'ler 5600 düzeyi Devamı için tıklayın... Evet 5600 kullanıyorum o civarlarda alıyorum ama birde ayarlarda en üstte çekirdek geçen bı ayar olucakti onu açınca FPS artabilir
ZeRRaen yazmış: Aldığın FPS normal. O dediğin FPS'ler 5600 düzeyi Devamı için tıklayın... Evet 5600 kullanıyorum o civarlarda alıyorum ama birde ayarlarda en üstte çekirdek geçen bı ayar olucakti onu açınca FPS artabilir
A Aznic 80+ Katılım 15 Ağustos 2023 Mesajlar 6 Dahası Reaksiyon skoru 2 İsim Oğuzhan 15 Ağustos 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #15 WörWind yazmış: Hocam o herkeste olan bir şey ultrada yapsan low da yapsan farketmiyor bende de var anlayamadım o olayı ama sizlik bir sorun değil yani Devamı için tıklayın... Anladım teşekkür ederim
WörWind yazmış: Hocam o herkeste olan bir şey ultrada yapsan low da yapsan farketmiyor bende de var anlayamadım o olayı ama sizlik bir sorun değil yani Devamı için tıklayın... Anladım teşekkür ederim