Neler Yeni

Çözüldü✓ 🚨🚨 AKIM KORUMALI PRİZ ÖNEREBİLİR MİSİNİZ

Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Sinan
Sistem için akım korumalı priz almayı düşünüyorum akım korumalı priz işe yarar mı almalı mıyım fikirleriniz için teşekkürler

ZodiacArs01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
512
İsim
Yusuf Kaplan
Sistem için akım korumalı priz almayı düşünüyorum akım korumalı priz işe yarar mı almalı mıyım fikirleriniz için teşekkürler
Bunu kullanıyorum uzun süredir stok bitmiş başka bir yerde bulabilirsin ya da stok gelir beklersin. Gayet iyidir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Sinan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bunu kullanıyorum uzun süredir stok bitmiş başka bir yerde bulabilirsin ya da stok gelir beklersin. Gayet iyidir.
Bunların boyu kısa benim için ya ben şey düşünüyorum tek girişli prize takıp oradan uzun bir üçlüyle çeksem aynı hesaba gelir herhalde değil mi

Monaarch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
174
İsim
Ömer
Bunların boyu kısa benim için ya ben şey düşünüyorum tek girişli prize takıp oradan uzun bir üçlüyle çeksem aynı hesaba gelir herhalde değil mi
akım korumalıların boyu bilerek uzun tutulmuyor uzun olursa işlevi azalıyor 1.5 metreden fazla olmuyor genelde. Eğer prize 1.5 metreden uzaksa sistemin duvardaki prize uzatma kablosunu takacan uzatma kablosunun ucuna akım korumayı takip sistemi akım korumaya bağlayacan.

ZodiacArs01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
512
İsim
Yusuf Kaplan
Orası sana kalmış. Uzun kablo iyi değildir. Benim prizin yanında en temizi hatta kısa kabloyla bağlamak. Uzatmak iyi değil diye biliyorum. Ama sana kalmış

Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Sinan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
akım korumalıların boyu bilerek uzun tutulmuyor uzun olursa işlevi azalıyor 1.5 metreden fazla olmuyor genelde. Eğer prize 1.5 metreden uzaksa sistemin duvardaki prize uzatma kablosunu takacan uzatma kablosunun ucuna akım korumayı takip sistemi akım korumaya bağlayacan.
Tamam ozaman o şekilde yapayım uzak sistemim 1.5 metreden ben üçlü alayım onun ucuna akım korumalı priz alıp onu takayım ozaman

Monaarch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
174
İsim
Ömer
Tamam ozaman o şekilde yapayım uzak sistemim 1.5 metreden ben üçlü alayım onun ucuna akım korumalı priz alıp onu takayım ozaman
Bende o şekilde yapıyorum akım korumalıyı kablolu alma o zaman tunçmatiğin 3 lüleri var kablosuz onlar daha iyi olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,035,987
Üyeler
164,226
Son üye
apoairly
Top Bottom