buyurburdanyak
80+
- Reaksiyon skoru
- 30
Sistem için akım korumalı priz almayı düşünüyorum akım korumalı priz işe yarar mı almalı mıyım fikirleriniz için teşekkürler
https://www.hepsiburada.com/hama-6-...kexVmhqSfpX1qfi4hMcaAi6LEALw_wcB&gclsrc=aw.ds bu hocam forumdan önermişlerdi benimde psum gamebooster elektrik gitti bş olmadı normalde 200 TLSistem için akım korumalı priz almayı düşünüyorum akım korumalı priz işe yarar mı almalı mıyım fikirleriniz için teşekkürler
Sistem için akım korumalı priz almayı düşünüyorum akım korumalı priz işe yarar mı almalı mıyım fikirleriniz için teşekkürler
Bunların boyu kısa benim için ya ben şey düşünüyorum tek girişli prize takıp oradan uzun bir üçlüyle çeksem aynı hesaba gelir herhalde değil miBunu kullanıyorum uzun süredir stok bitmiş başka bir yerde bulabilirsin ya da stok gelir beklersin. Gayet iyidir.![]()
Viko Grup Priz 6'lı Akım Korumalı 1.5 m Şok Korumalı Anahtarlı Fiyatı - Trendyol
6lı Grup Priz Şok Korumalı 1.5 Mt. Yapılı bitmiş ürün kullanima hazır yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyolty.gl
akım korumalıların boyu bilerek uzun tutulmuyor uzun olursa işlevi azalıyor 1.5 metreden fazla olmuyor genelde. Eğer prize 1.5 metreden uzaksa sistemin duvardaki prize uzatma kablosunu takacan uzatma kablosunun ucuna akım korumayı takip sistemi akım korumaya bağlayacan.Bunların boyu kısa benim için ya ben şey düşünüyorum tek girişli prize takıp oradan uzun bir üçlüyle çeksem aynı hesaba gelir herhalde değil mi
Orası sana kalmış. Uzun kablo iyi değildir. Benim prizin yanında en temizi hatta kısa kabloyla bağlamak. Uzatmak iyi değil diye biliyorum. Ama sana kalmışBunların boyu kısa benim için ya ben şey düşünüyorum tek girişli prize takıp oradan uzun bir üçlüyle çeksem aynı hesaba gelir herhalde değil mi
Tamam ozaman o şekilde yapayım uzak sistemim 1.5 metreden ben üçlü alayım onun ucuna akım korumalı priz alıp onu takayım ozamanakım korumalıların boyu bilerek uzun tutulmuyor uzun olursa işlevi azalıyor 1.5 metreden fazla olmuyor genelde. Eğer prize 1.5 metreden uzaksa sistemin duvardaki prize uzatma kablosunu takacan uzatma kablosunun ucuna akım korumayı takip sistemi akım korumaya bağlayacan.
Benim sisteme yetişmiyor ya ucuna bağlayım ben üçlününOrası sana kalmış. Uzun kablo iyi değildir. Benim prizin yanında en temizi hatta kısa kabloyla bağlamak. Uzatmak iyi değil diye biliyorum. Ama sana kalmış
Bende o şekilde yapıyorum akım korumalıyı kablolu alma o zaman tunçmatiğin 3 lüleri var kablosuz onlar daha iyi olurTamam ozaman o şekilde yapayım uzak sistemim 1.5 metreden ben üçlü alayım onun ucuna akım korumalı priz alıp onu takayım ozaman
Tamam dostum tunçmatik baktım bende iyi diyorlar ondan alacağımBende o şekilde yapıyorum akım korumalıyı kablolu alma o zaman tunçmatiğin 3 lüleri var kablosuz onlar daha iyi olur