Arama sonuçları: *

1. MovesLikeJaggeR

Pc Format attım böyle hata veriyor ve ssd görünmüyor bios da

Yok mu bilen birisi yoksa tekrar format atıp hdd ye mi kuralım windowsu
  2. MovesLikeJaggeR

Pc Format attım böyle hata veriyor ve ssd görünmüyor bios da

Arkadaşlar arkadaşın bir pc si vardı format attım atarken ssd gözüküyordu formattan sonra valorant kurdum bir baktım böyle hata vermiş biosa giriyorum lakin ssd görünmüyor seçemiyorum nasıl bir yol izleyebilirim videolara baktım lakin ssd görünmediği için 1.sıraya seçemiyorum neden acaba nasıl...
  3. MovesLikeJaggeR

Yeni pc kurdum sivi soğutma calismiyor

Bir kaç kişiye sordum normal bu kadar güçlü işlemci için dediler
  4. MovesLikeJaggeR

Yaptım ustam hallettim ama biraz boşta yüksek çalışıyor gibi geldi bana ama bilemedim normal mı bu değerler
  5. MovesLikeJaggeR

Lcd ekran çalışıyor sıvı soğutma lianlinin connecter de gözüküyor ama bir türlü fanları çalıştıramadım gitti
  6. MovesLikeJaggeR

Yok ustam
  7. MovesLikeJaggeR

Netten bakarak yaptım ama tekrar bakacağım ne lcd ekran yanıyor ne de fanlar dönüyor ama kasa ile kasa fanları çalışıyor
  8. MovesLikeJaggeR

Cpu fan speed detection error hatası veriyor. Doğru taktıgımı düşünüyorum bir ara sogutucunun lcd ekranı yanmıştı yanlış taksam yanar miydi acaba
  9. MovesLikeJaggeR

Yeni bir sistem kurdum arkadaşlar ama sıvı soğutma ne fanlari çalışıyor ne rgb yanıyor acaba nerede hata yaptım format atarken kasa fanlari yanıyor lakin soğutucu çalışmıyor
  10. MovesLikeJaggeR

Bu sistem parçalarını almalı mıyım?

eğer İstanbul da isen Kürşat yardımcı olur montaj için sana uygun parçaları da en uygunuyla yönlendirir dilersin f/p olarak
  11. MovesLikeJaggeR

Bu sistem de anakart yükseltmek gerekli mi yapılırsa nasil bir artı sağlar

Gigabyte B450 Auros Pro AMD Ryzen 7 5700x Asus Tuf Gaming 7900XT Corsair Vengeance 3600Mhz 32Gb Sistem bu şekilde arkadaşlar b550e geçirse bu sistem de ne gibi artıları olur geçmeye değer mi acaba ?
  12. MovesLikeJaggeR

Sakarya bölgesi 2024 yılı teknik servis ücretleri

iyi hoşta arkadaş format 1200tl ne termal bakımı 1250tl nedir adam 2klık işlemciye diyelim 1250tl verip macun mu yaptıracak anlamadım gitti
  13. MovesLikeJaggeR

Vga to hdmi takınca input not supported hatası

Yani kasa çalışan kasa şuan ki monitörümde çalışıyor monitör ise eski ama kuzendeydi kendine 165hz alınca geri aldım monitörü dedim 2.pc yi kurayım enteresan açılmıyor şaştım kaldım
  14. MovesLikeJaggeR

diğer monitöre taktım özelliklerine b aktım 1366 768 yazıyordu öyle yaptım tekrardan taktım yine düzelmedi neden anlamıyorum ya 60hz 1366x 768 yaptım monitör acer p196hqv modeli
  15. MovesLikeJaggeR

Tv değilde kasayı kendi normal.monitorume bağlayıp hz ve görüntü düşürsem kac yapmam lazım görüntüyü acaba
  16. MovesLikeJaggeR

Evet biraz araştırdım monitör ekran kartını desteklemiyor güvenli mod sa açmam lazım ama bios da onu bulamadım asus anakart ekran kartı msi 1050 Acer 19" eski top monitör 1920 1080 bile değildir 1705679596 Güvenli mod fa bios dan nasıl ayarlayabilirim bir türlü bulamadım
  17. MovesLikeJaggeR

Arkadaşlar eski kasama acer marka 19" bir monitör takacaktım baktım monitör vga çıkışlı sadece kasada da dvi ve hdmi var gittim vga to hdmi aldım taktım lakin input not supported hatası alıyorum görüntü gelmiyor nasıl çözebilirim acaba ben bunu?
  18. MovesLikeJaggeR

Sistemi Ne Kadara Satabilirim?

Tamam sistem iyi ama sıfır fiyatına verdikten sonra kim alır ki 2.eli onu da düşünmek lazım değil mi ?
  19. MovesLikeJaggeR

Kasa calisiyor ama ekran gelmiyor

Bilgisayarcıya götürdüm arkadaşlar eski kasa açıldı statik elektrik oluşmuş dedi istersen diğer pc ye de bakalım ama garantiden çıkar mı bilmiyorum dedi zamanım olmadığı için ve riske almadığım için yaptırmadım ne diyorsunuz duruma onda da aynısı olabilir mi öyle ise nasıl düzeltebilir miyim kendim
  20. MovesLikeJaggeR

Kasa calisiyor ama ekran gelmiyor

İlk ikinci kasaya güç bile gelmedi psu söktüm temizledim sonra güç geldi ama görüntü gelmiyor 2 pc de de anlamadım servis yerine bir bilgidaysrciya mi götürsem bilemedim 1693736718 Açılmıyor enteresan bir şekilde monitör olma ihtimali var mı acaba
Top Bottom