Neler Yeni

Sakarya bölgesi 2024 yılı teknik servis ücretleri

hakan32

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,553
İsim
Hakanbey
Ben bilgisayarcı açmaya gidiyorum aga. 10 dakikalık format 1200 TL.
Burada önemli olan Format atmak değil yaptığın hizmetin arkasında durabilmek ve bunu müşteriye inandırmak Müşterilerimiz Yapılan hizmet karşılığında seni satın almış gibi hisseder gece gündüz 7/24 arayıp destek alabilir yapılan işe fatura ister 6 ay önce verilen hizmetten kendi hatası sebebi ile ücretsiz olarak tekrardan faydalanmak ister birde kendi evinde bu hizmeti almak ister kimse sormaz aracın yakıt parasısını dükkan kirasını çalışanın maaşını ve en önemli bizimde bir hayatımızın olduğunu Bunları sağlayabileceksen hemen git dükkan aç ben sana 1200 TL format için öderim hiç sorun değil.

MovesLikeJaggeR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
600
İsim
İSRAFİL GÖKBURUN
Burada önemli olan Format atmak değil yaptığın hizmetin arkasında durabilmek ve bunu müşteriye inandırmak Müşterilerimiz Yapılan hizmet karşılığında seni satın almış gibi hisseder gece gündüz 7/24 arayıp destek alabilir yapılan işe fatura ister 6 ay önce verilen hizmetten kendi hatası sebebi ile ücretsiz olarak tekrardan faydalanmak ister birde kendi evinde bu hizmeti almak ister kimse sormaz aracın yakıt parasısını dükkan kirasını çalışanın maaşını ve en önemli bizimde bir hayatımızın olduğunu Bunları sağlayabileceksen hemen git dükkan aç ben sana 1200 TL format için öderim hiç sorun değil.
iyi hoşta arkadaş format 1200tl ne termal bakımı 1250tl nedir adam 2klık işlemciye diyelim 1250tl verip macun mu yaptıracak anlamadım gitti

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Derneği kuranlar bilgisayarın ne olduğunu biliyorlar mı? Fiyatlara bakarsak bilmiyorlar gibi görünüyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

10'luk gruplar halinde bilgisayarcılarda bu deneyi yapalım. Senin dediğin bu durumları uygulayacak kişi her grupta çıkmaz bile. :)

hakan32

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,553
İsim
Hakanbey
Derneği kuranlar bilgisayarın ne olduğunu biliyorlar mı? Fiyatlara bakarsak bilmiyorlar gibi görünüyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

10'luk gruplar halinde bilgisayarcılarda bu deneyi yapalım. Senin dediğin bu durumları uygulayacak kişi her grupta çıkmaz bile. :)
oyüzden fiyatlar böyle zaten bizi tercih eden müşteriler bu fiyatlar ile mutlu bizde onların isteklerini karşılamaktan mutluyuz aslında hiç bir problem yok Konuyu açma sebebim Fiyatların gerçekten bu seviyelere geldiğini göstermek.

xTURANN

80+ Silver
oyüzden fiyatlar böyle zaten bizi tercih eden müşteriler bu fiyatlar ile mutlu bizde onların isteklerini karşılamaktan mutluyuz aslında hiç bir problem yok Konuyu açma sebebim Fiyatların gerçekten bu seviyelere geldiğini göstermek.
Fiyatlar bu seviyede değil, siz sömürüyorsunuz. Açık ve net.
Bilgisayara göre max 30 dakika sürecek formata 1k üstü, 20 dakikanızı almayan termal macun yenilemesine 1200 küsür para istiyorsunuz ;

Savunmanız, evine gidip yapıyoruz, şahsi araç kullanıyoruz ve yakıtı dert falansa, beni zerre ilgilendirmez.
Evime gel, 100 lira fazla veriyim gözümün önünde yap ama şahsi arabanla gelme. Otobüse bin gel, başka şekilde gel. Evimde hizmet almak istiyorum, şahsi arabanızla gelin lütfen diye çağırmıyorum.

İşin özü, fiyatlar uçtu yapacak bir şeyimiz yok falan filan çok iyi bahane. Bunu yiyen de varsa IQ'su yerlerdedir.
Fiyatlarınızı bilmeden size bir "kasa getirsem". Termal macun yenileme + detaylı temizlik + format istesem, servet bırakıp çıkıcam demek ki.

Ayrıca ;
6 ay, 1 yıl önce atılmış formata hata müşteriden olsa / olmasa bile destek veriyoruz çok iyi yalanmış..
Hiçbir bilgisayarcı 1 yıl önce ki formata destek vermez. Şey mi oluyor sizde ? Müşteri saat 03.00'da arıyor. Windows çöküp çöküp duruyor gelin bakın. Sizde gidiyorsunuz. Bunu yapacak bilgisayarcı yok. Milleti çok iyi kekliyorsunuz.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,635
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
1000 TL ye aşağıdaki full paketi uyguluyorum demek ki ucuza hizmet veriyorum. 😅
✓ Montaj
✓ Windows kurulumu
✓ BIOS güncelleme ve ayarları
✓ Tüm Sürücü ve driver kurulumları
✓ Windows optimizasyonunu sağlama
✓ Windows performans ayarlarını ayarlama
✓ Ekran Kartı performans ayarlarını ayarlama

Erdox

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
388
İsim
Erdoğan Aktaş
Normalin 3 katı

hakan32

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,553
İsim
Hakanbey
1000 TL ye aşağıdaki full paketi uyguluyorum demek ki ucuza hizmet veriyorum. 😅
✓ Montaj
✓ Windows kurulumu
✓ BIOS güncelleme ve ayarları
✓ Tüm Sürücü ve driver kurulumları
✓ Windows optimizasyonunu sağlama
✓ Windows performans ayarlarını ayarlama
✓ Ekran Kartı performans ayarlarını ayarlama
Biz bu saydıklarına ilave olarak üstüne 1 yıl boyunca ücretsiz yerinde servis ve 7/24 online destek veriyoruz 250 TL farkla biz uyguna yapıyoruz sanki yakıt paran yok eleman maaşın yok dükkan kiran yok vergin yok ohh dükkanı kapatıp senin gibimi yapsak :D

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,967
İsim
tümen dağ
Kdv dahil değildir

hakan32

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,553
İsim
Hakanbey
Fiyatlar bu seviyede değil, siz sömürüyorsunuz. Açık ve net.
Bilgisayara göre max 30 dakika sürecek formata 1k üstü, 20 dakikanızı almayan termal macun yenilemesine 1200 küsür para istiyorsunuz ;

Savunmanız, evine gidip yapıyoruz, şahsi araç kullanıyoruz ve yakıtı dert falansa, beni zerre ilgilendirmez.
Evime gel, 100 lira fazla veriyim gözümün önünde yap ama şahsi arabanla gelme. Otobüse bin gel, başka şekilde gel. Evimde hizmet almak istiyorum, şahsi arabanızla gelin lütfen diye çağırmıyorum.

İşin özü, fiyatlar uçtu yapacak bir şeyimiz yok falan filan çok iyi bahane. Bunu yiyen de varsa IQ'su yerlerdedir.
Fiyatlarınızı bilmeden size bir "kasa getirsem". Termal macun yenileme + detaylı temizlik + format istesem, servet bırakıp çıkıcam demek ki.

Ayrıca ;
6 ay, 1 yıl önce atılmış formata hata müşteriden olsa / olmasa bile destek veriyoruz çok iyi yalanmış..
Hiçbir bilgisayarcı 1 yıl önce ki formata destek vermez. Şey mi oluyor sizde ? Müşteri saat 03.00'da arıyor. Windows çöküp çöküp duruyor gelin bakın. Sizde gidiyorsunuz. Bunu yapacak bilgisayarcı yok. Milleti çok iyi kekliyorsunuz.
Polemiğe girmeyeceğim önce bir dükkan aç sen 1 yıl işlet sonra konuşalım oturduğun yerden atması çok kolay Hizmet herzaman pahalıdır paran yoksa kendin yapacaksın paran varsa hizmet alacaksın bu kadar basit.

Top Bottom