Neler Yeni

Sakarya bölgesi 2024 yılı teknik servis ücretleri

hakan32

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,602
İsim
Hakanbey
webtasarımı wordpress ile mi yapıyorsunuz?
Web tasarım birimi bilir ben Teknik servisteyim o söylediğinin ne olduğunu tam bilmiyorum. Ama müşteriye özel sıfırdan yapılıyor ortalama 1 ay sürüyor.

enokeno

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Enes Sayar
Web tasarım birimi bilir ben Teknik servisteyim o söylediğinin ne olduğunu tam bilmiyorum. Ama müşteriye özel sıfırdan yapılıyor ortalama 1 ay sürüyor.
Anladım hocam ama şunu söyleyebilirim webtasarım için, sadece tanıtım amaçlı bir site için (inşaat sitesi gibi) fiyat yüksek ama e-ticaret sitesi için fiyat normal, biz hala 8-10 k bandında işlem yapıyoruz çünkü rekabet çok yüksek

hakan32

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,602
İsim
Hakanbey
Anladım hocam ama şunu söyleyebilirim webtasarım için, sadece tanıtım amaçlı bir site için (inşaat sitesi gibi) fiyat yüksek ama e-ticaret sitesi için fiyat normal, biz hala 8-10 k bandında işlem yapıyoruz çünkü rekabet çok yüksek
Doğrudur dediğim gibi pek bilgim dahilinde değil ama Çalışanlar fiyatlar normal diyor

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,718
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Biz bu saydıklarına ilave olarak üstüne 1 yıl boyunca ücretsiz yerinde servis ve 7/24 online destek veriyoruz 250 TL farkla biz uyguna yapıyoruz sanki yakıt paran yok eleman maaşın yok dükkan kiran yok vergin yok ohh dükkanı kapatıp senin gibimi yapsak :D
Yakıt var kendim gidiyorum araç ile hatta bana gelenlere ben kendi aracım ile bırakıyorum tabi bunu iş olarak yapmıyorum hobi olarak yapıyorum öyle reklam filan yapmıyorum eş dost tanıdık öneriyor ayda yılda bir sistem topluyorum çok mu sence 1000 TL bunlar için

En İyi Cevap
3

Carl Johnson CJ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
781
İsim
Carl Johnson
İnstagram hesabı patlatma hizmeti vermiyor musunuz?

Rusty_Cohle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
954
İsim
Rusty
200 liraya işletim sistemi kurarım serbest piyasa değil mi sürümden kazanırım

hakan32

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,602
İsim
Hakanbey
He vergi kaçırıyorsun yani?
Aynen öyle :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yakıt var kendim gidiyorum araç ile hatta bana gelenlere ben kendi aracım ile bırakıyorum tabi bunu iş olarak yapmıyorum hobi olarak yapıyorum öyle reklam filan yapmıyorum eş dost tanıdık öneriyor ayda yılda bir sistem topluyorum çok mu sence 1000 TL bunlar için
Çok az en az 2k demen lazım eş dosttan para kazanıcan zaten yabancı para vermez :)

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,718
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Aynen öyle :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çok az en az 2k demen lazım eş dosttan para kazanıcan zaten yabancı para vermez :)
Ne kazık gelirse eş dost dan gelir ne kadar az akraba o kadar az dert demek 😂

Top Bottom