Arama sonuçları: *

1. Muti

Monster Tulpar t7 ağ bağlantı sorunu

Hallolacağını sanıyorum. Ben de Monster kullanıyorum destek ilgili gerçekten
  2. Muti

Google üzerinden. Arama butonuna intel driver support yazarak intelin orjinal sitesine tıklayarak halledebilirsiniz tüm sürücüleri
  3. Muti

Mavi ekran hatası aldım

@mehmet_s
  4. Muti

İntel driver support üzerinden ethernet ve wi-fi sürücülerini kontrol edin. Eğer son sürüm değilse güncelleyin eğer yine düzelmezse monster ile iletişime geçmekten başka çare yok gibi duruyor
  5. Muti

eski laptopa yatırım yapmak?

o tür işlemlerde güçlü bir işlemci gerekiyor sanırım, bana işlemci yetersiz kalabilir gibi geldi @Techno08
  6. Muti

Dostum yani şimdi günlük işini falan görür tamamen ama oyun tarafında pek akıcı bir deneyim olmuyor gibi gözüküyor. Para konusunda sıkıntım yok diyorsan sana bütçene göre laptop bakalım bütçem kısıtlı dersen de ram+ssd alırsın
  7. Muti

Eski laptopu da bi görmek lazım ama bütçe varsa yeni almak daha mantıklı gibi duruyor
  8. Muti

İşlemci, ekran kartını besleyemiyor.

Valorant sıkıntılı bir oyun o konuda. Başka bir oyunda dener misin?
  9. Muti

Mavi ekran yedim (minidump dosyası geliyor)

Evet valorant yüklü
  10. Muti

Mavi ekran yedim (minidump dosyası geliyor)

@mehmet_s @Vesemir https://drive.google.com/file/d/1Yd4OIOOtV_fmB2wZ4QOSnv-J_i_VeYJb/view?usp=sharing bi bakabilir misiniz rica etsem?
  11. Muti

Cs go da fps'm 500 den 100 e düştü

Oyunda bir sorun var sanırım 120 fps alırken 60larda falan oynuyorum ben
  12. Muti

ısınma sorunu laptopta

Laptopun 2020 öncesi üretim hp pavilion ise çok normal ısınması. Eğer 2020 sonrası ise eğer fanlar turbo modda çalışmıyorsa turbo moda almayı denemelisin laptopu 6 aydan uzun süredir kullanıyorsan termal macun ve fan bakımı yapmanı da öneririm
  13. Muti

pcm 1080p ama 480p gibi

çözebilir de çözmeyebilir de ben de denemediğim için kesin bir şey diyemiyorum
  14. Muti

pcm 1080p ama 480p gibi

Sorun hdmi kablon ile alakalı olabilir. Ben de tvye laptopu bağlayınca öyle oluyor sürekli ama emin değilim yine de bir olasılık bu
  15. Muti

game ready driver ini yüklemeli miyim ?

İndirmelisin
  16. Muti

ekran kartım ısınmıyor

Ne güzel işte:D ekran kartı ve modeli nedir?
  17. Muti

Dar Boğaz kaynağı nedir ?

Darboğaz işlemcinin ekran kartını tam olarak besleyememesine denir. Tek zararı ekran kartından tam performans alamamaktır. Yani güçsüz işlemci ile güçlü ekran kartı kullanmak gibi. Ama işlemciniz besleyebiliyor o kartı bir sorun var sanırım
  18. Muti

Laptop Düşük fps problemi 3070

büyük bir ihtimal rtx 3070 ekran kartını değil işlemcinin dahili grafik birimini kullanıyorsun.
  19. Muti

Çözüldü✓ Whatsapp Web'e Giremiyorum

Bilgisayardan android uygulamalarını kullanmaya emülatör denir hocam. Direk bluestacks indir yazarak bluestackin kendi sitesinden indirebilirsin
  20. Muti

i5 4210M+GT 840M Laptop Çok Isınıyor

Laptop eğer işlemcinin max sıcaklığının üstüne çıkıyor ise o yüzden sistem kendini kapatıyor olabilir
Top Bottom