laptop kullanıyorum. ( gt 840m 2gb, i5 4210m 2.60 ghz, 4gb ram, dandik bir hdd), oynamaya başladıktan biraz sonra ısınmaya başlıyor ve feci kasıyor fan hızlarını arttırsam sorun geçer mi, eğer geçicekse nasıl arttırabilirim?
Laptop iç temizliği yapılması ve termal macun yenilenmesi gerek. Aynı sorunu ben de yaşıyorum. Daha yaptıramadım.laptop kullanıyorum. ( gt 840m 2gb, i5 4210m 2.60 ghz, 4gb ram, dandik bir hdd), oynamaya başladıktan biraz sonra ısınmaya başlıyor ve feci kasıyor fan hızlarını arttırsam sorun geçer mi, eğer geçicekse nasıl arttırabilirim?
hala görüyormusun bilmiyorum ama laptopun kapanmasına neden olur mu bu iç temizliğin yapılmamış olması ve termal macunun eski olmasıLaptop iç temizliği yapılması ve termal macun yenilenmesi gerek. Aynı sorunu ben de yaşıyorum. Daha yaptıramadım.
Tutmasını bilmem ama yaptırması önemli.hala görüyormusun bilmiyorum ama laptopun kapanmasına neden olur mu bu iç temizliğin yapılmamış olması ve termal macunun eski olması
ve tahminen ne kadar tutar
Laptop eğer işlemcinin max sıcaklığının üstüne çıkıyor ise o yüzden sistem kendini kapatıyor olabilirhala görüyormusun bilmiyorum ama laptopun kapanmasına neden olur mu bu iç temizliğin yapılmamış olması ve termal macunun eski olması
Mx4 macun alıp kendin sürebilirsin. Bilgisayarı kendin temizlerden daha iyi olur. Çok zor bişey değil. Benim 8 senelik laptopun bile sökme takma videosu vardıhala görüyormusun bilmiyorum ama laptopun kapanmasına neden olur mu bu iç temizliğin yapılmamış olması ve termal macunun eski olması
Bizim burda temizletme termal macun falan 100 TL. Sizin orayı bilemem. Soruna gelirsek evet laptopun ısınması kapanmasına neden olur. Çok ısındığı için sistem kendini korumak için kapatır. Sigorta gibi düşün.hala görüyormusun bilmiyorum ama laptopun kapanmasına neden olur mu bu iç temizliğin yapılmamış olması ve termal macunun eski olması
eyvallah kral çok saolasın yaptırıcam kısa bir sürede ama tabii yasaklar geldi mecbur az daha çekicez.Bizim burda temizletme termal macun falan 100 TL. Sizin orayı bilemem. Soruna gelirsek evet laptopun ısınması kapanmasına neden olur. Çok ısındığı için sistem kendini korumak için kapatır. Sigorta gibi düşün.
evet casperLaptop casper mi
Casperlerin soğutma sistemi olmasa daha faydalı hele birde laptop rezalet bir şey kuzenimdede var casper laptop işlemci ısınınca kapıyor kendini hatta birşeyler oldu artık hiç ekran dahi gelmemeye başladı siz en iyisi 50 tl ye laptop vakumlu soputucu var onu alın birde alttan fanlı soğutma var onu alın termal macun iç temizlik minimum 20-25 derece etki ederevet casper
Dostum merhaba.. Aynı laptop ve aynı sorun bende de var ve yaklaşık 1 aydır bu sorunu yaşıyorum sende de öyle mi?laptop kullanıyorum. ( gt 840m 2gb, i5 4210m 2.60 ghz, 4gb ram, dandik bir hdd), oynamaya başladıktan biraz sonra ısınmaya başlıyor ve feci kasıyor fan hızlarını arttırsam sorun geçer mi, eğer geçicekse nasıl arttırabilirim?