Neler Yeni

i5 4210M+GT 840M Laptop Çok Isınıyor

Seran_Tk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Burak ŞERAN
laptop kullanıyorum. ( gt 840m 2gb, i5 4210m 2.60 ghz, 4gb ram, dandik bir hdd), oynamaya başladıktan biraz sonra ısınmaya başlıyor ve feci kasıyor fan hızlarını arttırsam sorun geçer mi, eğer geçicekse nasıl arttırabilirim?

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
laptop kullanıyorum. ( gt 840m 2gb, i5 4210m 2.60 ghz, 4gb ram, dandik bir hdd), oynamaya başladıktan biraz sonra ısınmaya başlıyor ve feci kasıyor fan hızlarını arttırsam sorun geçer mi, eğer geçicekse nasıl arttırabilirim?
Laptop iç temizliği yapılması ve termal macun yenilenmesi gerek. Aynı sorunu ben de yaşıyorum. Daha yaptıramadım.

Seran_Tk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Burak ŞERAN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Laptop iç temizliği yapılması ve termal macun yenilenmesi gerek. Aynı sorunu ben de yaşıyorum. Daha yaptıramadım.
hala görüyormusun bilmiyorum ama laptopun kapanmasına neden olur mu bu iç temizliğin yapılmamış olması ve termal macunun eski olması
ve tahminen ne kadar tutar

Muti

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Onur Muti
İlgilendiği Kategoriler
Mobil Bilgisayarlar, Apu sistemler, birazcık da gamepedler
Instagram
İg: @0nnurrr
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199119862888/
Discord
Muti#0817
hala görüyormusun bilmiyorum ama laptopun kapanmasına neden olur mu bu iç temizliğin yapılmamış olması ve termal macunun eski olması
Laptop eğer işlemcinin max sıcaklığının üstüne çıkıyor ise o yüzden sistem kendini kapatıyor olabilir

RefX

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,932
İsim
Orhun Refik Kocabaş
Mx4 macun alıp kendin sürebilirsin. Bilgisayarı kendin temizlerden daha iyi olur. Çok zor bişey değil. Benim 8 senelik laptopun bile sökme takma videosu vardı :)

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Bizim burda temizletme termal macun falan 100 TL. Sizin orayı bilemem. Soruna gelirsek evet laptopun ısınması kapanmasına neden olur. Çok ısındığı için sistem kendini korumak için kapatır. Sigorta gibi düşün.

Seran_Tk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Burak ŞERAN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bizim burda temizletme termal macun falan 100 TL. Sizin orayı bilemem. Soruna gelirsek evet laptopun ısınması kapanmasına neden olur. Çok ısındığı için sistem kendini korumak için kapatır. Sigorta gibi düşün.
eyvallah kral çok saolasın yaptırıcam kısa bir sürede ama tabii yasaklar geldi mecbur az daha çekicez.
bu arada işlemci kullanım oranları felan nereden azaltılıyordu. ben önceden de yaşıyordum bu sorunu. işlemci kullanım oranını %70 e mi 75 e mi ne düşürdüğümde geçmişti sorun. istersen deneyebilirsin

Atyxah

80+ Silver
Laptop casper mi

Atyxah

80+ Silver
Casperlerin soğutma sistemi olmasa daha faydalı hele birde laptop rezalet bir şey kuzenimdede var casper laptop işlemci ısınınca kapıyor kendini hatta birşeyler oldu artık hiç ekran dahi gelmemeye başladı siz en iyisi 50 tl ye laptop vakumlu soputucu var onu alın birde alttan fanlı soğutma var onu alın termal macun iç temizlik minimum 20-25 derece etki eder

iverson2

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Hakan
Dostum merhaba.. Aynı laptop ve aynı sorun bende de var ve yaklaşık 1 aydır bu sorunu yaşıyorum sende de öyle mi?

Seran_Tk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Burak ŞERAN
#up

Aynı sıkıntı tekrar olmaya başladı bu kadar kısa mı sürüyor bu macun yenileme olayı
Mesaj otomatik birleştirildi:

#up

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,299
Üyeler
161,836
Son üye
Mertsy