tekrar bu hatayı veriyor.rar ile biten.
sadece arşive ekle mi demeliyim yoksa arşive ekle "minidump usta.rar"'a mı
Mesaj otomatik birleştirildi:
@Vesemir @mehmet_s @MisakiTaro
orda da bi sorun yok sanırımMasaüstündekilerinin de sahipliğini al.
öyle diyince oldu sonundaArşive ekle diyin.
Fark etmez. Adını değiştiriyor sadece.sadece arşive ekle mi demeliyim yoksa arşive ekle "minidump usta.rar"'a mı
Mesaj otomatik birleştirildi:
@Vesemir @mehmet_s @MisakiTaro
öyle diyince oldu sonunda
Fark etmez. Adını değiştiriyor sadece.
böyle bi sorun ile karşılaşıyorum:/Tamamdır. Bundan sonrası kolay. Paylaşırsın buraya müsait olan birisi bakar.
böyle bi sorun ile karşılaşıyorum:/
Yarın deneyeyim artık iyice yordum zaten sizi kusura bakmayınİçinde ki minidump ı değil. Winrarı paylaşacaksın. Detaylıca oku burayı.
Minidump Dosyalarını Paylaşın
Minidump dosyaları, bilgisayarınız mavi ekran verdiğinde belleğin ufak bir dökümünü barındıran dosyalardır. Bunları analiz ederek mavi ekran hatalarının nedenini öğrenebiliriz. Minidump dosyaları C:\Windows\Minidump klasöründe bulunur ve DMP uzantılıdır. Bu dosyaları sizden istediğimizde...www.technopat.net
Sys onarımı yapın, MemTest86 ile ramlerinizi test edin. Ayrıca valorant yüklü mü bilgisayarda?@mehmet_s @Vesemir https://drive.google.com/file/d/1Yd4OIOOtV_fmB2wZ4QOSnv-J_i_VeYJb/view?usp=sharing
bi bakabilir misiniz rica etsem?
Evet valorant yüklüSys onarımı yapın, MemTest86 ile ramlerinizi test edin. Ayrıca valorant yüklü mü bilgisayarda?
Rehber - Eksik ve bozuk SYS dosyalarını onarmak
Herkese merhabalar, bu rehberimde sizlere eksik ve bozuk SYS dosyalarını nasıl onaracağınızı söyleyeceğim. İlk olarak CMD yönetici olarak çalıştırmamız gerekiyor. Önemli not: Yönetici olarak çalıştırmadan komutları girerseniz komutlar işe yaramaz. Bu kodları birer birer sıra ile girelim...forum.donanimarsivi.com