Arama sonuçları: *

1. Oğuzhan Arıkan

The division 2 oyununda donma

Ubisof şirketinin oyunlarını oynuyorsan uzay sistemin bile olsa bu adamlar oyun yapmaktan anlamadığı için sürekli sorun çıkartıyor oyunları. Bu yazdığın sistem deli gibi darboğaz yapar, elinde ki işlemcinin kendine hayrı yok o ekran kartını nasıl beslesin. 3070 için minimum r5 5600 işlemci...
  2. Oğuzhan Arıkan

Ryzen 9 5900x nzxt kraken elite 360 RGB 80 85 derece aliyorum

Termal macun bunu kullanabilirsin.
  3. Oğuzhan Arıkan

Bilgisayarım kaç para eder

Bence gta 6 minimum için isteyebileceği en üst kart 3070ti olur, o da çok abartı olur. Bence low ayarlarda 3060 bile oynatır. Sisteminin sıfır hali 17-18 bin TL. İkinci elden 13-14e falan satarsın. 50-60fps oynarsın en kötü.
  4. Oğuzhan Arıkan

Sürekli veya anlık fps drop yiyorum ve aşırı derecede oyunlarda lag var.

Temizlemediğim dosya yapmadığım tarama kurcalamadığım ayar kalmadı bu işin sonu format gibi duruyor :D tek korkum formattan sonra da devam etme ihtimali çünkü bilgisayar temiz yani. Acaba tekrar ön yükleme yapıp güncellemeleri yapmasam mı. Böyle bir başlık gördüm birkaç gün önce %10 civarı...
  5. Oğuzhan Arıkan

Evet böyle bir durum son zamanlarda olmaya başladı anlam veremediğim bir şekilde. Sürekli olarak oynadığım zaten birkaç oyun var. Rainbow six siege oynuyorum. Oyun için hiçbir şekilde fps drop söz konusu değil ta ki alt tab atana kadar veya yan monitörleri kullanınca direkt olarak 5-10 fps ye...
  6. Oğuzhan Arıkan

Win 10 uzun süre kullandım onunda kendine göre sorunları bitmiyor, format atmak için bilgisayar fazla dolu. Başka bir sıkıntı da olabilir. İşlemci oyunlarda 1-2 saat sonra 80 dereceleri görüyor, ekran kartı 59 derece sabit ama maksimum %80-90 arası kullanılıyor.
  7. Oğuzhan Arıkan

Ekran kartı: MSI Gaming Z Trio Rx6900XT İşlemci: R7 5800x3D Anakart: Asus Tuf Gaming X570 plus Ram: Geil Orion 32gb 4000mhz cl18 SSD: WD SN850 Black 7000/5500 1TB HDD: Seagate 2tb 7200rpm Psu: Sharkoon 850w 80+ Gold Kasa: Lian li lancool 2 mesh Monitör: Samsung Odyssey G7 28' UHD 144' 2.Monitör...
  8. Oğuzhan Arıkan

PC de oyun oynarken kapanıp açılma sorunu

C sürücüsünde Windows da minidumps klasörünun içerisinde hatanın neyden dolayı olduğunu yazan bir dosya oluyor. O dosyaya bakman lazım. YouTube da minidump dosyası nasıl açılır ve nasıl okunur araştırıp bulabilirsin.
  9. Oğuzhan Arıkan

Bilgisayar birden donup kendini yeniden başlatıyor.

Bu hafta içerisinde 3 kere oldu, rapor dosyasını inceleyip neyden kaynaklı olduğunu söyleyebilecek birisi var mı ? Minidump dosyası aşağıda.
  10. Oğuzhan Arıkan

CPU sıcaklığı 95 derece bu normal mi?

Termal macun var mı?
  11. Oğuzhan Arıkan

AMD Adrenalin 23.2.2 Recommended (WHQL) Sürücüsü Yayınlandı

Rx6900xt de FIFA 23 de crash sorunu ortaya çıkarttı bu update. Eski driver da crash yemiyordum. Bu driver a geçince ramler 4000mhz de iken crash yemeye başladım 3600mhz ye düşürünce crash sorunu ortadan kalktı.
  12. Oğuzhan Arıkan

RX 6600 XT bilgisayarı kullanırken bir anda kapanıyor

Adam bana rx590 döneminden bahsediyor. Diyorum ki o dönemle bu dönem arasında devasa fark var AMD çok hızlı gelişiyor diyorum bana hayır hala aynı diyor 8 kullanıcıdan 7 ye düştü memnun olmayanlar diyor. Nvidia da 1 kişi şikayet ediyor diyor. Başını 1 kişi şikayet ediyor 1050ti başta olmak üzere...
  13. Oğuzhan Arıkan

Ben zaten bişey demiyorum. Arkadaş Nvidia yı asla sorun çıkarmayan bir kart üreticisi olarak görüyor. AMD yi de geçmişte yaşadığı sorunlar yüzünden dünyanın en kotu firması yapmış durumda. Bu adamlarla tartışılmaz zaten ta*ak geçiyorum ciddiye aldığımdan değil.
  14. Oğuzhan Arıkan

Ok. Amazing crazy Nvidia booy 🧠
  15. Oğuzhan Arıkan

Kartımla mutluyum dostum. Adı üstünde eski nesil bir yere kadar güncelleme verirsin yeni teknolojileri katarsin daha sonra üretimi durur. Hala eski sorunlu AMD kartları kullandıran tr ekonomisi utansın. Eskiden kötüyse şuanda kötüdür mantığı gördüğüm en aptalca mantık dostum. Getir tr de ilk...
  16. Oğuzhan Arıkan

Birisi der ki rx470 TE söyle sıkıntı yaşadım birisi der ki rx590 da crash üstüne crash yedim. O zaman ki AMD ile şuan ki AMD arasında dağlar var. Hayatında hiç AMD nin baba Erkan kartlarını bile kullanmamışsın en kotu grafik kartı üreticisi diye sallayıp duruyorsun. Sen 1650s kullanırken ben...
  17. Oğuzhan Arıkan

Dedi Nvidia fanboyu. Yazdıklarımı tekrar oku. Gözün görmüş ama beynin kabullenememiş Nvidia fanboyu olduğun için 😂 Benim uğraştığım bir şey yok ramim de sorun vardı onuda hallettim. Kartımı çatır çatır kullanıyorum. Nvidia'nın cebini doldurmakta sana başarılar. Zaten nvida sadece rtx de önde...
  18. Oğuzhan Arıkan

Zaten herkesin ortak noktası bu. Sorunların direkt neyden kaynaklı olduğunu görsek hemen hallederdik. Ben sistem mavi ekran crash sorununu çözen kadar 3 gün PC den nerdeyse kalkmadan çözmeye çalıştım sorun ramlerde çıktı. Ama herkes sorun yaşadığında Amd ekran kartlarında aramaya çalışıyor...
  19. Oğuzhan Arıkan

Rica ederim büyük ihtimal sorun çözülür. 1668375966 Ya hocam bı işine bak Allah aşkına ya. Bir de Rx480 serisinde sorun yasaman çok normal o zamanlar AMD nin ne imkanlari ne de bütçesi vardı. Sırf elinde ki 3060 kartı övmek için bütün 6.nesil AMD ekran kartlarına bok atmışsın. Hadi ordan! Örnek...
  20. Oğuzhan Arıkan

Sistemin bozuk olma olasılığı ne sence Windows un virüs falan var mıdır ?
Top Bottom