RevDeisDou
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 18
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 49,284
- İsim
- Rev D
- İlgilendiği Kategoriler
- Hepsi ;)
Ryzen master programını kaldır. Chipset sürücün güncel değilse son sürüme güncelle. Ayrıca şu rehberimi uygula:
NOT ! Bu adım bilgisayarın otomatik gpu sürücüsü veya başka sürücüler kurmasını engelleyebilir. Yani windows kendi başına ekran kartı sürücüsü kuramayabilir veya diğer sürücüleri eksik kurabilir!
Ayrıca Regedit' e gir ve yukarıya bunu yapıştır
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Windows\WindowsUpdate
Eğer bu yolu bulamıyorsa sondaki WindowsUpdate' i silip WindowsUpdate ismiyle sen oluştur. (Windows klasörüne sağ tıklayıp yeni anahtar diyerek oluşturuyorsun)
Eğer klasör ordaysa içine sağ tıklayıp yeni-->Dword(32 Bit değeri) oluştur. Adına bunu ver:
ExcludeWUDriversInQualityUpdate
Sonra dword değerini 0' dan 1' e çek
Rehber - AMD Ekran Kartlı Sistemlerde Yazılımsal Wattman Sorunlarını En Aza İndirmek!
Şu an "Wattman" hatası alıyorsan, sürücünü DDU ile kaldır. Bu basit bir kaldırma olmayacak o yüzden adım adım gidin. DDU Programını indirin. https://www.guru3d.com/files-details/display-driver-uninstaller-download.html Ardından ayarlar kısmına girip ayarları benim yaptığımın aynısı yapın...
forum.donanimarsivi.com
NOT ! Bu adım bilgisayarın otomatik gpu sürücüsü veya başka sürücüler kurmasını engelleyebilir. Yani windows kendi başına ekran kartı sürücüsü kuramayabilir veya diğer sürücüleri eksik kurabilir!
Ayrıca Regedit' e gir ve yukarıya bunu yapıştır
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Windows\WindowsUpdate
Eğer bu yolu bulamıyorsa sondaki WindowsUpdate' i silip WindowsUpdate ismiyle sen oluştur. (Windows klasörüne sağ tıklayıp yeni anahtar diyerek oluşturuyorsun)
Eğer klasör ordaysa içine sağ tıklayıp yeni-->Dword(32 Bit değeri) oluştur. Adına bunu ver:
ExcludeWUDriversInQualityUpdate
Sonra dword değerini 0' dan 1' e çek
Son düzenleme: