Arama sonuçları: *

1. PaLaaX

Pcden yanik kokusu geldi acilmiyor

Eğer kartlarda kısa devre ve yanık izi yoksa psu gitmiştir babayiğit.
  2. PaLaaX

Çözüldü✓ 3 bin TL ye oyuncu pc toplayabilir miyim

Yaşadığın şehirde iyi bir 2. el piyasası varsa toplarsın babayiğit.
  3. PaLaaX

Oyunlarda 2-3 saniyelik donma oluyor

Sorun ram gibi ssd veya harddisklere de bir sağlık taraması yapın.
  4. PaLaaX

Çözüldü✓ grafik kartli işleciye ekran kartı takarsak nolur

Video kablosunu (misal hdmı) anakart girişine takarsan grafik işlemciyle, ekran kartının girişine takarsan ekran kartı ile...
  5. PaLaaX

DVD içerisindeki dosyayı flash belleğe atamıyorum.

Büyük ihtimalle adama gideceğim, teşekkürler.
  6. PaLaaX

Bunlar çıkıyor hocam. Voblara 14 der dakika tıklayınca açılıyor fakat hepsini tek bir videoya nasıl çeviririm ?
  7. PaLaaX

Beyler Aile kasetlerini DVD ye aktartıp usb flash belleğe atıyordum. Yine aynı adama yaptırdım fakat bu sefer farklı formatlamış tıklayınca direk video çıkıyor... Ve KASETLER kısmına atamıyorum içindeki dosyayı... Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler ! 1686083458 Forumun üstatları nerede ya...
  8. PaLaaX

PC Ani̇den Kapanıyor!

Korumalı priz alabilirsin dostum. Bir de acilinden şebekenin evine uzaklığını bir öğreniver. Belki de dediğin gibi yeterli güç gelmiyordur.
  9. PaLaaX

PC Ani̇den Kapanıyor!

Dostum eğer psu dan bir anda ses gelip kapanıyorsa yüke girdiğinde evet psu da sorun var demektir. Yaşadım çünkü, üstelik çıkarıp takmadan çalışmıyor demişsin. Tam bilgim yok fakat statik elektriklenme oluyor olabilir... Kart AMD olduğundan mütevellit Wattman hatasından da şüphelenebiliriz.
  10. PaLaaX

Bilgisayarımdaki Çok Yüksek Isınma Sorunu

Yukardaki arkadaşın dediği gibi bir montaj hatası olabilir. Yoksa sıvı soğutmanın olduğu sistemde bu sıcaklıklar normal değil. Bir de virüs taraması yapabilir misin ?
  11. PaLaaX

BİLGİSAYARI GÜÇLENDİRMEK İSTİYORUM

Anakart'ın üstüne çıkacaksan üstüne bir ekran kartı takviyesi ssd ve ram öneririm. Fakat anlamsız olur. Şimdi bütçe önemli. Ona göre apu sisteme çevirebiliriz. Veya eski parçaları da kullanmak istersen 4 veya 8gb daha ram alacaksın. Anakart'ı değiştirebilirsin 1156 çiplerde Xeon işlemci...
  12. PaLaaX

Bilgisayarımda kaçak akım var ?!

Bu sorunu baya yaşadım dostum. Sana yardımcı olabilirim. Öncelikle fişini değiştir veya 3lü priz varsa onları, topraklamayı kontrol et sıkıntı olabilir. Cihazdan akım sızıyor olabilir. kontrol kalemi ile bunu boşaltabilirsin. Ben kontrol kalemi ile denediğimde laptopun dışındaki metal kısma...
  13. PaLaaX

Bilgisayarın açılması ve 1-2 dakika içinde ekran gitmesi

Görüntü nasıl gitti ayrıntı verir misiniz ? bende de tam windows logosu geldiğinde no signal veriyordu.
  14. PaLaaX

Bilgisayar 3 Saniye Çalışıp Kapanıyor

Hayır, psu'nun arkasında ki güç kablosunu bağladığınız girişi kastediyorum. oralara kontrol kalemiyle rastgele dokunun elektrik boşalacaktır veya yanında power tuşuna seri şekilde basabilirsiniz.
  15. PaLaaX

Bilgisayar 3 Saniye Çalışıp Kapanıyor

Kısa devre veya statik elektriklenme olmalı. Kısa devre ise bütün parçaları tek tek çıkarıp deneyin. Statik elektriklenme var ise kontrol kalemini power kablosunun takıldığı yerde ki 3 demire dokundurun.
  16. PaLaaX

Pc bi anda siyah ekran verdi ne yapmalıyım

Cihaz kendini korumaya alıyor olabilir çok ısındığında. değerleri kontrol edin sık sık.
  17. PaLaaX

Ozaman sıkıntı yok :D
  18. PaLaaX

Olabilir. Cihaz çalışıyormu ?
  19. PaLaaX

Xmp kapamayı deneyin. Bir bileşen kısadevre yapmış olabilir.
  20. PaLaaX

Sıcaklık değerleri ne durumdaydı ?
Top Bottom