Arama sonuçları: *

1. Perfectshot06

Önere bileceğiniz 2K Monitör?

Biri IPS biri OLED. Ips de ekran arkadan ışıklandıririlir. Bu yüzden siyahlar bile tam siyah olmaz. Ama OLED de her piksel kendi yanıp söner. Siyahlar da piksel yanmadigi için tam siyah olur. Arkadan ışık verilmediği içinde renkler tam doğru olur. 1728340261 Arkadaşın attığı Lenovo bu aralar...
  2. Perfectshot06

Önere bileceğiniz 2K Monitör?

Fiyatın bir önemi yoksa; https://www.gaming.gen.tr/urun/473474/asus-rog-strix-xg27aqdmg-26-5-inc-240hz-0-03ms-2k-qhd-g-sync-oled-gaming-monitor/?ref=akakce&v=1.86.1 Fiyatın bir önemi varsa...
  3. Perfectshot06

TP-Link UB500 Alınır Mı?

Galiba kurmuştum.
  4. Perfectshot06

TP-Link UB500 Alınır Mı?

Ben 10'da kullanıyorum.
  5. Perfectshot06

TP-Link UB500 Alınır Mı?

Bende var sorunsuz kullanıyorum.
  6. Perfectshot06

Yeni sistem Gpu Yandı Psu'dan Çat Sesi Geldi Elektrik Gitti

Psu yanmış olabilir hocam. Her parça ayrı yerden alındı ise psu'yu garantiye gönderin.
  7. Perfectshot06

Sahibinden güvende ile satış yapılır mı?

Ben çok satış yaptım. Hiç sorun yaşamadım.
  8. Perfectshot06

12100F sistemde Fury Renegade 3500MB/s veriyor, neden?

Evet PCI-e 3.0 X4 m2 girişine sahip. Maks bu hizlari alabilirsin.
  9. Perfectshot06

Depremde voltaj dalgalanmasında bozulan Rog pc

Facebook'da bilgisayarcilarin grupları oluyor. Oralarda daha eski parçalar bulunabiliyor. Öyle yerlere sormalisin. Ama özel anakart istiyorsa biraz zor bulman. Tr de belki de yoktur. Bu bilgisayarlar zamanında çok pahalıydi. O yüzden Tr'de neredeyse yoktu.
  10. Perfectshot06

fifa23 benim bilgisayarimda kasarmi

Kasmaz hocam.
  11. Perfectshot06

Mavi Ekran Devamlı Oyunlarım Çöküyor ve Mavi Ekran Alıyorum

Hocam bios güncelledikten sonra bir daha oyun çökmedi ama.bu seferde anlık takılmalar başladı. 1dk de bir falan takılıyor. Sürücü hala eski sürümde. Dün başka kasaya geçip kurulum yaptım. Yine aynı kaldı.
  12. Perfectshot06

Yok hocam 2 yıldır kurulu bf. 1676795463 Eve gecince bakıyım hocam. 1676795557 Ama bu sorun ben uzay sisteme geçince başladı. Acaba karta hasar falan mi verdim? 1676795632 Birde benim kart ısı sorunlu 2 aydır. 86 derecelere kadar çıkıyor sıcaklık. Bu sebeple garantiye gönderecektim.
  13. Perfectshot06

Yok hocam oyun özelinde değil. Pc boşta iken bile 2 mavi ekran yedim 2 dk de. Başka bir şey var gibi.
  14. Perfectshot06

https://drive.google.com/file/d/1HPYbJoM_oLpD1OEiv9gpnlIwN5OPHSWh/view?usp=sharing
  15. Perfectshot06

Hocam ddu ile 3 defa sürücü silip yükledim ama hala oyun çökmeye devam ediyor.
  16. Perfectshot06

bf 2042'de alıyorum bende :D 1676662693 Yapmadım hocam, yapacağım.
  17. Perfectshot06

Dostlar grafik kartı sürücüsünü güncelledikten sonra oyunlarım çökmeye başladı ve mavi ekran hatası almaya başladım. Sizce ne yapmalıyım?
  18. Perfectshot06

Kulaklıgı hem telefona hem bilgisayara baglama

Çift cihaza bağlanan Bluetooth kulaklıklar var ama olur mu bilmiyorum.
Top Bottom