Arama sonuçları: *

1. Perfectshot06

Monitörü kırdım napacağım

Yapmayın gençler ya. Sizi eğlendirmek için yapılan oyunlara sinirlenip kendinize/etrafınıza zarar vermeyin.🫤
  2. Perfectshot06

Windows 11 ne bela bir şey?

3. Perfectshot06

Cs'yi sil tekrar kur. Başka oyunla dene sorun devam ediyor mu? Etmiyor ise sorun CS'de dir. Sorun başka oyunda da varsa format.
  4. Perfectshot06

1 Senedir w11 kullanıyorum. Dediğin sorunların 1 tanesini bile yaşamadım. Dedikleri gibi CS ile alâkalı olabilir.
  5. Perfectshot06

9800x3d 4060ti darboğaz yapar mı?

4060ti icin 7500f bile yeterli. 7700x de alinabilir.
  6. Perfectshot06

AEROX 3 WIRELESS MOUSE KİLİTLENİP TEKRAR AÇILIYOR.

Aynı mouse ve sorun bende var birkaç gündür. Ben wireless olmasına rağmen USB ile kullanıyorum. Ondan dolayı USB sesi geliyor benden. Ben de diyorum bu sorun nerden çıktı. Aynı sorun sende de olduğuna göre sorun yazılımsal:D
  7. Perfectshot06

AEROX 3 WIRELESS MOUSE KİLİTLENİP TEKRAR AÇILIYOR.

Usb girip çıkma sesi geliyor mu?
  8. Perfectshot06

7800XT Coil Whine Sorunu

60'da yapmıyor. Ama 240'a sabitleyince yapıyor.
  9. Perfectshot06

7800XT Coil Whine Sorunu

Fanla cw sesi çorba olmuş ama son videoda belli oluyor sanki. Cw var ama kulaklık ile duyulur mu bilmiyorum. İade konusunu da muamma ama şansını dene. Pazartesi gönder kartı değişim veya iade istiyorum yaz.
  10. Perfectshot06

7800XT Coil Whine Sorunu

Piyasada neredeyse kartların yarısında cw mevcut. Arkadaşın 7700xt'si var bende. Onda da var cw mesela. AMD olup ve olmayan çok az kart gördüm. Cw'den değişim yapan firma da çok az. Nvdia tarafinda Asus tuf, msi ventus, Asus Rog, gigabyte, Zotac, Colorful kullandım. AMD tarafında ise Asus Dual...
  11. Perfectshot06

Önere bileceğiniz 2K Monitör?

Biri IPS biri OLED. Ips de ekran arkadan ışıklandıririlir. Bu yüzden siyahlar bile tam siyah olmaz. Ama OLED de her piksel kendi yanıp söner. Siyahlar da piksel yanmadigi için tam siyah olur. Arkadan ışık verilmediği içinde renkler tam doğru olur. 1728340261 Arkadaşın attığı Lenovo bu aralar...
  12. Perfectshot06

Önere bileceğiniz 2K Monitör?

Fiyatın bir önemi yoksa; https://www.gaming.gen.tr/urun/473474/asus-rog-strix-xg27aqdmg-26-5-inc-240hz-0-03ms-2k-qhd-g-sync-oled-gaming-monitor/?ref=akakce&v=1.86.1 Fiyatın bir önemi varsa...
  13. Perfectshot06

TP-Link UB500 Alınır Mı?

Galiba kurmuştum.
  14. Perfectshot06

TP-Link UB500 Alınır Mı?

Ben 10'da kullanıyorum.
  15. Perfectshot06

TP-Link UB500 Alınır Mı?

Bende var sorunsuz kullanıyorum.
  16. Perfectshot06

Yeni sistem Gpu Yandı Psu'dan Çat Sesi Geldi Elektrik Gitti

Psu yanmış olabilir hocam. Her parça ayrı yerden alındı ise psu'yu garantiye gönderin.
  17. Perfectshot06

Sahibinden güvende ile satış yapılır mı?

Ben çok satış yaptım. Hiç sorun yaşamadım.
  18. Perfectshot06

12100F sistemde Fury Renegade 3500MB/s veriyor, neden?

Evet PCI-e 3.0 X4 m2 girişine sahip. Maks bu hizlari alabilirsin.
  19. Perfectshot06

Depremde voltaj dalgalanmasında bozulan Rog pc

Facebook'da bilgisayarcilarin grupları oluyor. Oralarda daha eski parçalar bulunabiliyor. Öyle yerlere sormalisin. Ama özel anakart istiyorsa biraz zor bulman. Tr de belki de yoktur. Bu bilgisayarlar zamanında çok pahalıydi. O yüzden Tr'de neredeyse yoktu.
Geri